Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Love this:) Dokonale sehraná herecká dvojka v podání Dylana O'Briena a Britt Robertson ve výborném snímku, který jednoduše, bez příkras a s jemným, nevtíravým humorem mapuje vznik jednoho vztahu. Skvělý scénář a dialogy, a herecké výkony, zejména Britt je úžasná. Dylan a Britt mají perfektně fungující chemii, která graduje až do prvního společného milostného momentu. Páni, že mi ale při té scéně bylo horko:) Jedna z těch "malých velkých" "good feeling" romantických komedií, které se obejdou bez hvězdných jmen a dokáží navodit příjemné pocity a úsměv na tváři. "Chceš vědět, kdy jsem opravdu šťastná? Ve čtyři. Když přijdu ze školy domů a slunce sem prosvítá támhletím oknem. A ohřívá koberec. A já sedím tady a stříhám fotky.", "Loni v létě jsem byla navštívit strýce a jeho přítele v Madridu. Jednoho dne jsem se jenom tak procházela a ztratila jsem se. A měla jsem vybitej telefon, a neměla jsem ani ponětí, kde mají byt. Pak jsem se začala bát, že se budu muset přizpůsobit pouličnímu životu v Madridu. Nakonec jsem došla na takový náměstí, a sedla jsem si k fontáně a prostě jsem dýchala. A uvědomila jsem si, že jsem se tolik soustředila na to, kam jsem šla a abych se dostala zpátky, že jsem si ani nevšímala, kde jsem." ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tohle mi docela sedlo do nálady. Máme tady dvě seriálové hvězdičky Britt a Dylana. Britt je pěkná a ta její role je perfektní. Dylan je sympoš, ale víc se mi líbí jeho role v Teen Wolf. Čekal jsem další průměrnou americkou komedii o školacích typu prcičky, ale kupodivu se jedná o velice zábavnou, ukecanou a sympatickou pohodovku. 70% ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl podobně odšťavněnou teen komedii. Jedno z nejrychlejších zamilování se v historii (vážně, prospělo by tomu nějaký časový vakuum), mraky odbíhání a mraky přibíhání (po obligátnim "screw it") jako v tý nejklasičtější telenovele a - dobře teda - supercute Britt, kvůli který bylo taky jakousi zvrhlou radostí nepřestávat koukat. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

... aneb jak rádoby sofistikovaná pipka a mamlas o panictví přišli. V životě jsem neviděla ukecanější "romantickou komedii" (nudnější a debilnější možná ano), takže mě OPĚT šokují čsfďácká procenta. Z udílení vysokého hodnocení jen proto, že v tom hraje můj herecký milášek, už jsem vyrostla, nehledě na to, že Dylan mi nic neříká, takže k případnému "oceňování" mi zbývá skutečné jen film jako takový. (A ten je prostě šíleně špatný.) ()

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Příjemná, nebojím se říci až netypická teen komedie. Možná by filmu prospělo, kdyby se odehrával v nějakém delším časovém rozmezí, protože díky tomu, že děj filmu zahrnuje události pouhých několika dní, na mě vztah hlavních postav a jeho vývoj působil trošičku neuvěřitelně (respektive velmi urychleně). Ale oceňuji, že se film odlišuje od většiny ostatních teen pohádek, ať už svými dialogy, nebo právě nepohádkově-pohádkovým vztahem hlavních postav. Sladké, ale hezky. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)
  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles a Northridge. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama