Reklama

Reklama

Vtipný a dojemný muzikál Čarovný les představuje klasické pohádkové příběhy Popelky, Červené Karkulky, Jacka a fazolového stonku a Lociky - ty všechny spojené v původním příběhu, ve kterém se dále objevuje pekař se svou ženou a přáním založit rodinu, a také zlá čarodějnice, která na oba manžele uvrhla kletbu. Čarovný les je moderním zpracováním oblíbených pohádek bratří Grimmů, ve kterém se protínají příběhy hned několika z nich, a který ukazuje, jaké důsledky mají přání a poslání jejich postav. (Falcon)

(více)

Videa (35)

Trailer 2

Recenze (385)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem si cíleně vzal do kina polštářek, že se u něj pěkně prospím, než vyrazím za lepším. No jo, jenže já zapomněl, že on Marshall není žádný muzikálový bažant a i když podle plakátu vypadá Čarovný les jako reklama na galavečer The most cool person in Hollywood, sáhl jsem nakonec místo po polštářku po arašídech. (Febiofest 2015) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $128,002,372Tržby Celosvetovo $213,116,401Tržby za predaj Blu-ray v USA $8,056,678Tržby za predaj DVD v USA $12,442,264║ Režisér Rob Marshall nie je niekedy ani len slušný rutinér. Niekedy proste len strašne tápa a v tomto muzikály to je čistý boj. Herecky na prvý pohľad by človek povedal, že nadmieru slušné obsadenie ale moc tu až tak nemajú čo hrať, prílišná dejová pasivita a okukanosť. K tomu zubatá Kendricková ako popoluška je dosť priestrel, to nevyšlo. Okrem slušných kulís a ako tak masiek, sa tu moc na čom nie je vyžiť. Ponurá atmosféra a čoraz viac čudesný dej moc toho nedajú. /40%/ ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Pane pekaři, zachránil jste nás !! Nate !!" - "Opravdu ??" - "Jistě !! Třeba mi babička ušije novou pláštěnku z té vlčí kůže.." ;) Dost Deppresivní pláštěnka..;) A široko daleko ten nejhorší Depp za dlouhé roky, zvlášť v kontrastu k opravdu výborné Ann Kendrick, která prosvětluje celou tuhle umanutě manýristicky temnou, byť vizuálně podmanivou, podívanou Roba Marshalla, který se snad ještě veze na vlnách Disneyho podivna.. Nicméně přes všechny výtky platí Čarovný les za velmi příjemné překvapení, zejména v tom smyslu, že to vlastně mohlo dopadnout mnohem mnohem hůře.. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

To se skoro ani nedá. Co nutí herce hrát v podobných filmech? Kouknul jsem kvůli Deppovi a zjistil že tady hraje 3 minuty, přitom plakáty na něj nestoudně lákají. S blížícím se koncem už film totálně nedává smysl a režisér je posledním člověkem, kterému by tohle mělo vadit, hlavně když dostal svůj tučný šek. 20% ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Rozprávkový guláš bez chuti a vône. Pomiešať rozprávky bratov Grimmovcov je pritom to najmenej bolestné na tomto príbehu. Je ňou najma hudba a pesničky, ktoré okrem jednej sú na jedno kopyto bez nápadu, melódie a spevu ( mnohé sú skôr odrecitované ). Najvačšou výhrou tak zostáva lesná atmosféra a obsadenie, ale keď je scenár na figu, nepomôžu ani herci. Každou minútou je film otravnejší a natočiť ho bola zbytočnosť. ()

Galerie (252)

Zajímavosti (22)

  • Jedná se již o 4. muzikál v režii Roba Marshalla. (jezurka42)
  • Původně měla hrát červenou karkulku Sophia Grace Brownlee. Týden před začátkem natáčení však byla nahrazena Lilly Crawford. (jezurka42)
  • Kulisy, ktoré predstavovali les, boli také veľké a realistické, že sa v nich Anna Kendrick (Popoluška) a Chris Pine (princ) skutočne stratili. Zachrániť ich museli až asistenti produkcie. (milealelia)

Související novinky

Zemřel skladatel a textař Stephen Sondheim

Zemřel skladatel a textař Stephen Sondheim

27.11.2021

Svět hudby přišel o jeden z velkých talentů. Ve svém domě v americkém Roxbury včera zemřel oceňovaný textař a hudební skladatel Stephen Sondheim. Médiím zprávu předal umělcův právní zástupce.… (více)

Princ Krasoň dostane vlastní film

Princ Krasoň dostane vlastní film

08.07.2015

Minulost i budoucnost patří disneyovským princeznám. Došlo na ně v Popelce i v Čarovném lese, v Krásce a zvířeti nebo v Mulan pak brzy uvidíme další. Mezi filmy o odvážných dívkách ale u Disneyho… (více)

Sherlock jako Deppův brácha

Sherlock jako Deppův brácha

27.05.2014

Johnny Depp se v posledních letech věnoval hlavně disneyovským blockbusterům, letos se ale všechno změní. Jeho sci-fi Transcendence už máme za sebou, v nejbližší době pak zkusí štěstí v mysteriózním… (více)

Jake Gyllenhaal: Z podsvětí až na Everest

Jake Gyllenhaal: Z podsvětí až na Everest

19.07.2013

Původně si měl v hvězdně obsazeném pohádkovém muzikálu Into the Woods od Disneye zahrát jednoho z princů, ale nakonec před komerční jistotou upřednostnil dva menší, ale ambicióznější projekty. Prvním… (více)

Reklama

Reklama