Reklama

Reklama

Fioravante se rozhodne stát se profesionálním Donem Juanem, aby pomohl svému příteli Murraymu, který je na mizině. S Murrayem působícím jako jeho „manažer" se rychle ocitne mezi dvěma mlýnskými kameny - láskou a penězi. (Filmbox)

Videa (8)

Trailer

Recenze (64)

marvan 

všechny recenze uživatele

Turturro evidentně psal roli Woodymu na tělo, používá jeho oblíbené motivy, koneckonců se to odehrává v židovské komunitě. A Woody si to užívá nadoraz, kupodivu věk ho tentokrát nijak nediskvalifikuje. V takovéhle formě jsem ho v jeho vlastních filmech viděl naposledy víc než 10 let zpátky. Jeho kuplíř je hajzlík k zulíbání, zklamaný může být jen ten, kdo by čekal standardní allenovku. Turturro jako režisér je melancholičtější, je to spíš drama s komediálními prvky. Film hodně táhne i vynikajíci hudba. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Plytké rádobytrefné glosování podnikavého strýčka Woodyho Allena mě záhy začalo štvát, hodně vadila i nesoustředěnost vyprávění - celá "gigolovská" linie vyšuměla do ztracena, podobně jako přívětivě bodré podání ortodoxního židovského sousedství. Takže snad jenom serióznější "romantická" podzápletka s Vanessou Paradis stála na pevnějších nohách. ()

Reklama

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Stárnoucí gigolo aneb "Šlechtitel dámských duší" jak trefně napsala Andrii je film pocitový, melancholický s přesnou dávkou ironie a skvělých dialogů a naprosto uchvacující, krásnou a křehkou Vanesskou, která byla pomyslnou třešinkou na tomto výborném filmovém dortíku. Chutnal tak, že jednou stačit nebude. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já docela chápu to nízké hodnocení, on ten příběh zase až tak výrazný není, aby zaujal širší diváckou oblast. Já jsem do poloviny váhala a byla přesvědčená, že dám jako ostatní průměr, ale pak vstoupila na filmové plátno Vanessa a dala celému příběhu s Fioravantem tak zvláštní a smyslný esprit, že jsem na konci nemohla jít níž. Celé se to neslo spíš v tom melancholickém, mírně úsměvném duchu a když Van občas něco pronesla, tak jsem cítila dokonalé souznění. K tomu dopomohl zcela jistě její výrazový rejstřík, který je úchvatný. Myslím, že pánskému osazenstvu by tam pohled na některé z krásných děv určitě lahodil:-) Murray, kterého hrál Woody tam mezi všemi poletoval, občas se mu podařilo pronést nějakou vtipnou hlášku a zaznělo tam jedno rčení : "Kde je láska, tam je i bolest", které je dokonale pravdivé. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kromě toho, že se Turturro snažil napodobit Allena mi přišlo, že si víc než cokoliv jiného chtěl zahrát svůdníka. Jakkoliv netradičního, ale pořád svůdníka. A ani jedna z těhle dvou věcí mi nesedla. Příběh sám by byl docela fajn, herci nakonec taky, ale chyběla ta typická allenovská vytříbená ukecanost a hlavně vtip. Ten byl na scéně vlastně jen ve chvíli, kdy se objevoval Allen, ale jeho postava to sama utáhnout nemohla. 35% ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama