Reklama

Reklama

Děj nejnovější komedie Pedra Almodóvara se odehrává v letadle mířícím do Mexika. Někde nad Mexickým zálivem se letadlo porouchá a pilotům, letušákům i pasažérům nezbývá, než si naposledy pořádně užít života. (oficiální text distributora)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (163)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

na tenhle film musíte mít tu správnou náladu aby splnil účel za kterým byl natočen.A to ,pobavit.Celý ústřední děj byl smrštěn do prostoru buissnes třídy a kokpitu letadla.tedy pár metrů.Setkají se tam lidé s různými osudy a příběhy k jejichž rozuzlení dojde právě v letadle."odrostlá" dívka která v představě že se blíží konec a ona je stále ještě panna což chce na poslední chvíli zoufale změnit a hledá něco (a když uvidíte na čem spočine její zrak jako na možném předmětu tak málem upadnete) nebo někoho .....Tedy jde spíš o konverzačku.Mojí oblíbenkyni Cruz jsem si moc neužila.V drtivé většině filmú se stává že se do popředí vystrčí hvězda a ostatní jí dělají křoví .Tady se můžete soustředit i na ty ostatní.Mě ten film pobavil. Almodóvar .Jeden z mála režisérů kteří se nemusí stydět pod svůj film podepsat.I přes nepříznivé recenze zde doporučuji. A ženy všimněte si jak hezké ruce mají stewardi :-)))) ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Od Almodóvara znám akorát film Kůže, kterou nosím a už ten byl zvrácený. Ale mělo to hlavu, patu, děj, zajímavý námět a bylo to slušné drama. Tohle mi ani nepřijde jako z dílny stejného tvůrce. Tohle je barvami přebujený výlet do jednoho letadla, kde veškerý mužský personál je buď plně homosexuální nebo bisexuální. Nic proti, jen toho bylo trochu moc a už mi toho stačilo v Liberace! A asi jsem si měla víc prohlédnout obal DVD, protože teď koukám tady na plakát a odpovídá to. Najdete zde sexuální výstupy, drogy, dominu ve výslužbě, vraha, médium, jeden extragay výstup, bláznivou bývalku, rozumnou bývalku (tahle větev mi třeba přišla naprosto mimo, byla tam snad navíc, neviděla jsem v ní moc význam pro film), šikovné novomanžele a podobná individua. Nevím, mám radši inteligentnější humor, ale jako oddechovka to bylo fajn. Jen mě mrzí, že nejdřív vám vyrazí dech Penelope Cruz s Antoniem Banderasem a pak je nechají jejich osudu na letišti, ale už bez přítomnosti diváka....čili tam pak už vůbec nebyli, přitom by byla bomba, kdyby ano. A musím někde vyzjistit, jestli ti gayové jsou homosexuálové i ve skutečnosti, protože jestli ne, tak jsou to velcí frajeři :) ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

S Almodovarom mam problem, aj s jeho filmami - zapasoval mi len Volver a Rozervana Objeti. Aj to len preto, ze tam hrala moja milovana Penelope Cruz /Kokain/. Tuto ide pribehovo o udalosti v lietadle, ktore kruzi nad letiskom, lebo sa pokazilo strojarenske prislusenstvo. A velmi casto na to zvrhava, v Almodovarovom pripade na prehladku kadejakych homosexualov. A to ja nemam rad. 30 % ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Almodóvar v této pozoruhodné taškařici uskutečňuje sen a přichází s determinačním filmem subžánru gaysplotation. Rozkoš v oblacích zcela jisté bude pro většinu diváků těžko uchopitelné a zejména hodnotitelné dílo. Přesto se jedná o výtvor, který se natolik vymyká (přestože se s radostí samo škatulkuje) současné tvorbě, že rozhodně stojí za to jej zhlédnout. ()

=woody= 

všechny recenze uživatele

Čauko! To máte tak.. Pedro si vysloužil titul "pan umělec". Jeho filmy jsou hluboké, perfektní, uznávané. Proto je velmi těžké smířit se s tím, že tentokrát nám předkládá jaksi pokleslý humor, film, ve kterém je hloubka asi jako v brouzdališti.. Kdo se ale dokáže povznést nad umělcův výstřelek a zkousne občasnou nezastřiženou konverzaci, bude se docela dobře bavit s taškařicí ve stylu "Připoutejte se, prosím", kterou suverénně ovládla posádka roztomilých buzíků! :-) Jo, to jsem se měl zase jednou filmově. Woo. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Jedná se už o pátý film Pedra Almodóvara, ve kterém si účinkuje Penelop Cruz a dokonce o šestý s Antonio Banderasem. Dvojice se herců si však vůbec poprvé zahrála společně. (Dr Lizal)
  • Fajas nebol pôvodne v scenári až taká zlá postava, ale po niekoľkých dňoch natáčania si Pedro Almodóvar všimol, že Carlos Areces ho pomocou svojho komického inštinktu robil zlomyseľným, pretože takto to bolo vtipnejšie. Režisérovi sa zmena páčila, tak ju ponechal. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Madride a Ciudad Real (Španielsko). Natáčanie prebiehalo od 9. februára do 12. septembra 2012. (Arsenal83)

Reklama

Reklama