Reklama

Reklama

The Giant Mechanical Man

  • Austrálie Love Is in the Air
Trailer

Obsahy(1)

Chce to len jednu osobu, pri ktorej sa budete cítiť milovaní, výnimoční a sami sebou bez ohľadu na to, akí čudní si pripadáte. Avšak, rovnako ako aj hlavnej hrdinke Janice (Jenna Fischer), niekedy to trvá možno dlhšie, ako by ste si sami priali... (miriamkah)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Ked' sa po oslave Silvestra 2012 preberiete až dnes ( t. j. tri dni neskôr) a po tom, ako si skontolujete on-line banking váš zostatok na účte a viete, že výplata je až posledný deň v mesiaci, tak predtým než vás napadnú akékoľvek samovražedné sklony a iné myšlienky, skúste si pozrieť tento skvelý filmík. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* Tato nezávislá romantická komedie si snaží vyšlapat cestu k divákům po chůdách a street artem a u mě se jí to docela podařilo. Sice ke čtyřem hvězdičkám ještě něco chybělo, ale přesto stojí za doporučení. Její netradiční přístup k romantice je cítit od začátku, ale důležité je, že vše dojde ke kýženému cíli, což nebývá časté u podobných alternativních kousků. Tentokrát však nečekejte bůhvíjakou řachandu a spíš tu najdete jemný humor, který vychází ze životních situací. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ... A zase nějaké to BLA BLA nakonec. kvůli zdejším novým nepochopitelným pravidlům pro recenze .. ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Väčšina ľudí je ako stádo, stádo ktorým určili určité povinnosti a priority a tým sa riadia. Čo je ale najhoršie ak uvidia dakoho kto vybočuje z rady tak ho považujú za divného a hneď ho chcú zmeniť ... P.S toto hovorí za všetko ... krása ... Klik ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Jsem mile překvapen! Sice to komedie právě nebyla, spíše takové milé drama o lidech, kteří tak trochu hledají sebe sama. Pravda, tím koncem film vlastně popřel celou svou myšlenku - to jest, že lidé nemusí neustále mít nějaký vyšší cíl ani smysl života, stačí jej jen žít - ale bez toho konce by to zase nebyla taková zvláštní romance ze ZOO :) Nevím, jestli se to zdálo jenom mně, ale některé postavy mi přišly opravdu prvoplánové :) Každopádně ideální demotivátor na nedělní večer, protože po tomhle filmu se vám nebude chtít v pondělí ráno vstávat do práce :) 75% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi rozumná a s nápadom odvyprávaná indie romantika... O tom, ako niekedy málo stačí na to, aby život dostal nejaký zmysel a človek prestal cítiť prázdno. Treba len jedného človeka a všetko môže byť iné, čo robí z tohto snímku príjemnú, optimistickú záležitosť. Páčila sa mi aj dramatická stránka, hlavne z prvej polovice filmu a dialógy mali tiež zmysel, pričom ma veľa krát prekvapili aj peknou myšlienkou. Silný nadpriemer. 85/100 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo v listopadu 2010 v Detroitu v Michiganu. (..Lucas..)

Reklama

Reklama