Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (501)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Snad o něco povedenější než předchozí Machři, několikrát jsem se dokonce (u)smál, ale stejně to neznamená velkou pochvalu. Jakmile se ve filmu močilo, zvracelo a tak dále, ptal jsem se sám sebe, jestli to mám vážně zapotřebí. Naštěstí se v té břečce občas objevila Salma Hayek, humor nebo jeho náznak (scéna s fotbalem, zraněním a nemocnicí). Ze stovky minut bylo ovšem přinejmenším osmdesát trapných. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Časopis Cinema som odoberal asi desať rokov, za Ivy Hejlčíkovej, až do roku 2006. Prestal som (ani už neviem prečo) a kupujem ho už vážne len občasne. Takto som si jeden výtisk kúpil aj v roku 2011, keď akurát išli Dospeláci jednotka na DVD a ja neviem čím to je - možno len preklepom - každopádne pointa: od Cinemy dostali 100%, hodnotenie najvyššie. Takže ako hovorím; možno to bol len preklep, možno sa od čias Hejlčíkovej veci zmenili a možno teraz Cinemu píšu deti, to ma ale vtedy nenapadlo, myslel som že sa stal zázrak a začal sa na Dospelákov tešiť. No a potom prišlo nevyhnutné sklamanie, bola to sandlerovská sračka a tri hviezdy odo mňa dostala s odretou hubou aj ušami, aj to len za pár GP chuťoviek. Od pokračovania som nečakal nič a páčilo sa mi viac než prvý film. Je to rovnaká sandlerovská sračka (hneď v prvej minúte filmu, celú sandlerovie rodinu pochčije digitálny jeleň), s rovnako primitívnym humorom a rovnakým zvratkom morálnych ponaučení a je už asi pol hodinu rozmýšľam, čím ospravedlniť nadpriemerné hodnotenie. Či tým klokanom z Twilightu, paródiou na záverečný fight z Twilightu, fenomenálnymi deťmi ústredných postáv, cameami, alebo tým že som bol proste zhúlený; hlavne je to ale vtipnejšie ako posledné Sandlerove filmy. Aj cez grcky a moč. Takže v rámci fekálnych komédií, 60% ()

Reklama

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Už prvá minúta filmu, keď jeleň ociká Sandlera, nastaví latku kvality (v tomto prípade stupidity) filmu. Síce ani jednička nebola žiadna inteligentná zábava, no mala aspoň akú takú úroveň a pár vtipných momentov. Dvojka je ale trápnosť nad trápnosť (vymenovanie všetkých by zabralo aspoň 20 riadkov), bez akéhokoľvek deja, bez štipky vtipu, pokiaľ teda nemáte IQ pod 50. No nezvyknem dávať odpad len tak, takže som si to pretrpel až do konca, aby som našiel aspoň niečo, za čo by som mohol dať tomuto veľdielu jednu hviezdu, žiaľ, bezúspešne. Záverečná "bitka" bola dokonca asi to najhoršie, čo som kedy vo filme videl, ani v amatérskych nízkorozpočtových filmoch bez scenára by ste niečo také hrozné nevideli. Len mi bolo smutno z Buscemiho, že chudák skončil v takomto filme a tak sa tu zhovadil. U štvorky Sandler, Rock, Spade a James je to hovadenie normálne, od nich sa nič viac ani nedá čakať, treba sa ich filmom zďaleka vyhýbať. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní pokračování. Dalo by se dokonce srovnávat s kvalitami jedničky a v určitých okamžicích možná i lepší. Je tu opět spousta skvělých situací a u některých jsem i pořádně vybuchoval smíchy. Kdyby bylo každé pokračování jako toto, vůbec bych se nezlobil. Trojka by proto neuškodila. Jen co mě mrzí byla absence Roba a jeho povedené rodinky. :-) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,FRAJEŘI, MOŽNÁ ŽE JSME STARÝ. MOŽNÁ TAKY SMRDÍME. ALE JEDINEJ, KDO TU DOSTANE NAKOPÁNO, BUDETE VY, ROZMAZLENÍ, PROTEKČNÍ, SAMOLIBÝ, NESNESITELNÍ KRETÉNI!…“ /// Jestliže jednička byla postavená na jakým takýmž příběhu a dokázala rozesmát i osobu neftipnou jako su já, tak TADY jde jen vo to, že se parta přátel kolem A.Sandlera rozhodla ze sebe dělat idioty. BOŽE, TO JE VOPRUZ! Nezajímaj mě jejich kecy, nesměju se jejich ,,gagům“, nebaví mě poslouchat jejich prdění, ale uznávám, že Salma je furt kus (soráč vole, sem dříf narozenej…). Prostě další paradní kousek ze Sandlerovi bezedný studnice nápadů, tentokrát na téma: staří vs. mladí nejen v rodině, ale tak nějak všeobecně v tom jejich prdelákově. Kurva, to nemůže bejt takovej film konečně propadák, aby je vyjebali z Hollywoodu? Nemůže. Národ si to přeje. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem největší frajer na škole, páč mám propiskou pokreslený ruce (vobě). 2.) Dokážu si užít pořádnýho ,,krkopšouka“. 3.) Zajímá mě, jak by mohlo vypadat ,,Slunce seno a pár facek“ na americkej způsob. 4.) Thx za titule ,,long2375“. /// PŘÍBĚH * HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Snímek byl časopisem Time označen za „Nejhorší film roku 2013“. (orkadimenza)
  • Ve scéně, kdy Marcus Higgins (David Spade) skáče do lomu, je nahý. V dalším záběru, kdy zvedá z vody ruku a pomalu se potápí, je ale jasně vidět, že na sobě má pod vodou černé plavky. (Ruuzha)

Reklama

Reklama