Reklama

Reklama

The Human Race

Trailer

Obsahy(1)

Skupinka osemdesiatich ľudí vytrhnutých zo svojich každodenných životov sa objaví na neznámom mieste, kde sú prinútení zápasiť o svoj život. Títo ľudia sú vybraní z rôznych etnických skupín, sú medzi nimi mladí i starí, športovci, zdravotne znevýhodnení alebo dokonca aj bezdomovci. Ak chcú prežiť, musia dodržiavať isté pravidlá, ako napríklad nevstupovať na trávnik, nezísť z cesty alebo neprestať súperiť na život a na smrť. Ak začnú porušovať pravidlá, zomrú. Osemdesiat boj začne, no len jeden človek preteky dokončí. Kto sa stane víťazom? (Steny94)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (68)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skupinka rôznych ľudí s rôznymi osudmi sa ocitá v starej opustenej väznici aby súperila o život. Pravidlá sú "jednoduché". Dodržuj ich, zabi svojho "ne-priateľa", a prežiješ. Posledný vyhráva. Duchaplný zážitok. Muselo dať námahu vymyslieť tak ťažkú pointu. Až na gore, nemá tento snímok čím zaujať. K samotnému záveru sa radšej nebudem ani vyjadrovať - 45%. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Co jsem to zase viděl? Takovej ten film, který má být horor, ale je to komedie s hromadou krve. Vybuchující hlavy byli hezký, ale mohli to občas trochu pozměnit. Když se hodinu a půl koukáte na lidi o kterých nevíte nic a je vám úplně jedno co se s nimi stane, tak vás to po chvíli přestane bavit. Natočený to je strašně a herci jsou taky na hovno a přesto to není odpadový film, některé hlášky jsou fakt vydařený a ke konci to začne být zajímavý, hlavně hádka hluchých nebo poskakování po trávě na konci filmu bylo podařené. Takže jedna hvězda za vtipné momenty (i když nebyli úmyslné) a druhá za tu hromadu krve, kterou vážně nešetřili. Jinak konec nepotěší, ale ani neurazí.50% ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nečekané a velké překvapení! Tak tuhle větu píšu vždycky moc rád. The Human Race je sice film nízkorozpočtový a nekomerční, s levnými kulisami a mizernou kamerou, ale se silným námětem, scénářem a výbornými postavami. Kdybych měl hodnotit jen jeho obsah, neboli jeho "poselství", je to na pět. Protože jakožto pesimista a misanthrop mám rád takovéhle neradostné pesimistické filmy, které mě utvrzují v mém pesimismu a misanthropii. Ale to otravné a klišoidní stroboskopické blikání v jedné scéně a hlavně celkově úděsnou ruční kameru a střih fakt neprominu. Obsah je zkrátka v tomhle případě mnohem kvalitnější než jeho forma. No a o čem že to vlastně v kostce je? Je to o tom, jak lidem vybuchují hlavy. Přiznávám se, že tolik vybuchnutých hlav jsem ještě v žádném filmu neviděl. A hlavy vybuchují i invalidům, i dětem, vybuchují i těhulkám a plodům v jejich bříškách, což se opravdu jen tak nevidí... Zneklidňující pesimistická vize pravé podstaty lidského nižšího "já", tedy přízemního, sobeckého, do sebe zahleděného hovádka. A propos - ta holka, která zahrála hluchoněmou tak geniálně, že jsem si myslel že je dooppravdy hluchoněmá, tak ta vůbec hluchoněmá není, a když jsem na YouTube uslyšel její protivný, kuňkavě diblíkovitý hlas, musel jsem ho ihned stopnout. Tak tomu říkám parádně zkažená iluze! / A ostatně soudím, že plánované cenzurování "sprostých" slov v komentářích musí být KURVA zničeno! ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Stalo sa mi to už viac krát. A platí to aj pre Human race. Prvotná myšlienka a nápad je fajn a páči sa mi, ale potom sa príbeh nedokáže dostať do správneho tempa, postráda dômyselnosť a vôbec nerozvíja svoj potenciál. Čo je samozrejme obrovská škoda. V Human race o to väčšia, že sa nevydaril ani samotný casting (česť výnimkám), a postavy samotné nevzbudzujú u diváka žiadne emócie, city, či dokonca puto. A tak je vlastne jedno kto prežije a kto umrie. Apropo smrť samotná je tu tiež riešená len pomerne jednotvárne. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz koncertové představení. To byl docela nářez. Musím uznat, že mě prvně odrazoval celkový vzhled filmu, ale po tom, co se 80 lidí objeví v aréně a musí zůstat jen jeden, už mít to bylo jedno. Já se skvěle bavil. Efekty byli tak akorát, vzhledem k rozpočtu a neotravovali mě tak, že bych musel otočit hlavou. Ten nápad a celková pointa mě totálně rozervala a já na konci nechápal, jak se mnou rejža vytřel rybník. A také mě zaujal rejža v tom, že se nesral s ničím a s nikým . Film si nebere servítky a budete svědky docela zajímavých mordů. Skvělé, tleskám a doufám, že dá rejža o sobě ještě vědět. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama