Reklama

Reklama

Rodinná tradice velí, že šťastný sňatek bývá až ten druhý a proto Isabelle již deset let otálí s vdavkami s mužem, jehož miluje od prvního okamžiku, kdy se setkali. Její sestra ale vymyslí plán, který přivede Isabelle do cesty trochu praštěného redaktora. A všechno je najednou jinak... Valerie trpí rozvodem se svým mužem a následnou osamělostí, kterou nedokáže ničím nahradit. Její sestřenice však vytáhne správný kalibr utěšování - příběh své sestry Isabelle. Ta se poddala rodinné tradici, podle níž je šťastné vždy až to druhé manželství. Když se tedy chce provdat za svou lásku, zubaře Pierra, musí nejdřív prožít jeden "nepovedený" vztah. Podle sestry spočívá řešení v Dánsku, kde se může vdát a ihned rozvést. Plán selže, protože po internetu domluvený ženich se neobjeví. V letadle se Isabelle seznámí s reportérem Jeanem-Yvesem. Isabelle s ním odjede od Afriky, kde se za něj provdá při masajském obřadu. Netuší, že on dal mezitím jejich "sňatek" v Paříži prohlásit za právoplatný a ona se tudíž nemůže provdat za Pierra. Snaží se po návratu do Francie sehnat svého nového "manžela", aby jí podepsal rozvodové papíry. Když ho konečně najde a přesvědčí k podpisu, Jean-Yves zjistí, k čemu opravdu posloužil. Jakmile papíry podepíše, Isabelle už ví, že udělala chybu. (TV Nova)

(více)

Recenze (109)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nepochopitelně zdlouhavá záležitost, kdy se nic neděje, jen se pořád dokola opakují trapné momenty a "humor" má vycházet z nadsazených situací, které ale nejsou ani vzdáleně vtipné. Snímek bez špetky šarmu a jakéhokoliv vysvětlení, proč ta láska nakonec přece jen propukne. No, u chlapíka se nedivím, protože Diane Kruger má v sobě precizní německou krásu, ale proč by se měla zamilovat ona do něj, je záhadou, kterou nemám chuť luštit tím, že bych se na to ještě někdy podívala. /20. 5. 14./ ()

GrgaPitic 

všechny recenze uživatele

neskutečně kostrbatě vystavěná zápletka, i kdybych přistoupil ne teorii "kletby" tak další eskapády !* pozor spoiler*! bych pochopil tak do Dánska, ale do Keni a Ruska ? Jako vážně ? navíc jestli se dá hovořit o nějaké chemii mezi hlavními postavami, pak mezi těmi nesprávnými . Nuda šeď, 2 hvězdy jen za tu francouzštinu..... ()

Reklama

ozeki 

všechny recenze uživatele

Asi se ze mě stává něžná duše, poněvadž už bych na otázku "Neznáš nějakou dobrou romantickou komedii?" dokázal bez zadrhávání celkem zkušeně odpovědět. Odpověď by zněla asi následovně: "Pusťte si Skvělý plán. Není to teda úplně klasická romanťárna, ale spíše putovní komedie (projedete pár pěkných destinací - Moskva, Keňa), ale líbilo se mi to dost na to, abych vám to doporučil. Herci hrajou jak o závod, dokonce i nějaká ta chemie mezi nimi funguje. Diane Kruger je tam za pěknou ........... (doplň jedno slovo z výčtu a nemůžeš se mýlit: svini, potvoru, mrchu, krávu), ale nakonec vše skončí očekávaným happy endem, jak se sluší a patří." Pro mužský, který chtějí potěšit svý ženský, jasná volba a pro ženský, který se chtějí se svým chlapem v televizi koukat taky na něco jinýho než jen na Ramba (nejlíp všechny 4 díly po sobě) nebo fotbal, taky. U toho snad nikdo neusne. A málem bych zapomněl. Hlavně se netrapte odpovědí na otázku, proč si teda tu svatbu nezaplatila a zase se nerozvedla :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud bude někdy chtít nějaká atraktivní, bohatá a trochu pitomá blondýna patnáctiminutového manžela, tak ať se na mne směle obrátí. Jean-Yves mi totiž dal skvělou inspiraci v tom, kterak si ji povodit a užít si přitom hodně zábavy. A když pominu to, že předpokládaný manžel č. 1, který měl samozřejmě být manželem č. 2, se k Isabelle hodil daleko víc, než náhradní manžel č. 1, tak musím uznat, že jsem se nejen skvěle pobavil, ale i poučil. O čem? Třeba o tom, že na Kilimandžáru není v noci čilý turistický ruch, o tom, že divoký lev reaguje pouze na povely v němčině a samozřejmě o tom, že letět do Keni v kožichu musí být pro filcky nápad k nezaplacení. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Byl to opravdu skvělý plán pustit si tento filmeček. Do půlky jsem byl na jedné hvězdě, pač Diana se chovala opravdu tupě jak naše místní celebrita Naďa Mašková a kdyby to mělo trvat do závěrečných titulků, říkal bych si co je rejža Chaumeil Pascal za packala. Naštěstí se tak nestalo. Ze smutku Danyho se vyklubalo kuřátko radosti v podání lásky a pokud se nic vážného nepřihodilo, tancujou si společně s Diane v kostele dodneška... 75% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Když Isabelle (Diane Kruger) a Jean-Yves (Dany Boon) pozorují noční oblohu, vyjmenovávají souhvězdí severní polokoule, která jsou v blízkosti Kilimandžára jen stěží vidět. (veronikajel)
  • Film sa natáčal okrem iných lokalít i v Moskve. (dyfur)
  • Jedná se o druhé společné setkání Diane Kruger a Danny Boona před kamerou. V roce 2005 se oba objevili ve snímku Šťastné a veselé. (claudel)

Reklama

Reklama