Reklama

Reklama

Continuum

(seriál)
Kanada, (2012–2015), 31 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Simon Barry

Hudba:

Jeff Danna

Hrají:

Rachel Nichols, Victor Webster, Erik Knudsen, Stephen Lobo, Roger Cross, Brian Markinson, Jennifer Spence, Lexa Doig, Luvia Petersen, Richard Harmon (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(42)

Policistka z roku 2077 (Rachel Nichols) se přichomýtne k útěku bandy nebezpečných zločinců z vězení. Ocitne se i s nimi v roce 2012 a dává si za úkol nejen najít cestu zpět ke své rodině, ale zároveň pochytat zločince dříve, než uskuteční svoje plány. Přitom jí pomáhá mladý vynálezce Adam (Erik Knudsen) a Vancouverské policejní oddělení, jmenovitě Carlos (Victor Webster). (Ben Nevis)

(více)

Recenze (134)

Wysch 

všechny recenze uživatele

Bylo to trošku překvapení pro mě. Pilot se nakonec celkem slušně rozjel a já si i chvíli říkal, že by to mohlo bejt na pět hvězdiček, ale někde kolem třetí epizody se ztratil ten drajv a stala se z toho všeho jen epizodická omáčka okolo nějaký příběhový linky. Jednoduchý případy, který (jinak velice SYMPATICKÁ) Kiera (Nichols) řeší, jsou fakt jen zbytečným přimícháváním surovin do kotle, to nejdůležitější se nakonec objevuje znovu v závěru první sezóny, která spíše přináší otázky o tom, jak se tvůrcům podaří ten časově náročnej oříšek zvládnout. ()

Xeno.morpH 

všechny recenze uživatele

Odklápěcí hlavy nepřestávají překvapovat, produkci tohoto druhu jsem od kanaďanů moc nečekal. Po prvních dvou dílech to vypadá na seriál nabitý akcí , kde se zbytečně nefilozofuje , ale jde se k jádru věci, nebo rovnou pro automat :). Sci -fi pozadí je dobře provedené, CGI triky na úrovni . Pokud budou v nastoupeném tempu pokračovat dál, tak se je na co těšit .Více než dobrá náhrada za poněkud unylý a zkrachovalý Alcatraz. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Začátek pilotu pakárna, ale pak přijde změna. Nevesmírné ne-nadpřirozené "sci-fi" tu chybělo, navíc se sympatickou hrdinkou. # Po 4 dílech pokojenost. Snad nesklouzne k něčemu mysterióznímu. # po 1. řadě: Sice se ke konci dotýkal trochu mysteriózna, ale celou dobu mě bavil, nechyběla akce, napětí. Pravda, že nebýt Kiera sexy sympaťačka, možná to za 4* není. Jen si stále nedokážu tak docela představit cestování v čase se všemi jeho důsledky, ale snad mi víc napoví 2. řada, na kterou se těším. ()

longercz 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že Rachel Nichols je zcela určitě jednou z nejhezčích hereček současnosti, na tom jejím hraní mi tady ale něco prostě nesedí. Jinak celý seriál vypadá krásně, má to skvělý námět, ale příběh se nikam neposunuje a chybí mi tu i jakákoliv oblíbená postava, a tak se bohužel u mě dostáváme do průměru. Momentálně (13.5.13) sleduju 2. řadu a pokud se něco nezmění tak očekávám, že už ji nedosleduji... ()

Frederika 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála seriálů, jehož série měly vzestupnou tendenci kvality. Bojové scény byly na začátku tragické a postupně se stávaly uvěřitelnější a zajímavější. Charaktery se vyvíjely, přestože příběh je poměrně jednoduchý, a mohl by skončit rychle. Přidáváním časových linií, tím, že musíme pozorně sledovat a přemýšlet nad změnami a tím, jak se projeví v budoucnosti, vás ale seriál chytne a nepustí. Navíc má velmi zajímavou konspirační tématiku a firma Sonmanto (Monsanto) mě opravdu pobavila :D Docela útok na přední linie chemických konglomerátů. ()

Galerie (948)

Zajímavosti (7)

  • V 6. díle 2. série s názvem "Second Truths" cituje Carlos (Victor Webster) na konci epizody větu Sherlocka Holmese "If you eliminate the impossible, whatever is left over, however improbable, has got to be truth," tedy v překladu "Když vyloučíte nemožné, pak to, co zbývá, musí být pravda, byť je sebenepravděpodobnější." (Shadowspark)
  • Natáčanie prebiehalo vo Vancouveri, kde sa odohráva aj samotný dej. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama