Reklama

Reklama

VOD (1)

V napínavém thrilleru Uzavřený kruh svede bývalé milence-právníky dohromady velmi vážný teroristický útok. Komplikovaný případ prověří jejich loajalitu. Brzy se navíc ukáže, že v sázce není jen jejich kariéra, ale i život. V rušné londýnské tržnici vybuchne dodávka a rázem je na světě jeden z nejsledovanějších případů britské historie. Pachatel je dopaden a schyluje se k soudnímu přelíčení, které bude sledovat celý svět. Proti sobě stojí dva výjimeční právníci, bývalí milenci (Eric Bana a Rebecca Hallová). Případ se zamotává a vše nasvědčuje tomu, že je do něj zapojená tajná britská policie. Najednou už není v sázce jen kariéra obou právníků. Tady půjde i o jejich životy. (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (88)

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

hahaaa konečne !!! konečne som sa dočkal realistického filmu, ktorý má myšlienku a pripútal ma na hodinu a pol do kresla. Výborný thriller, ktorý reálne vykresluje skutočných vládcov krajín. Samozrejme musel byť natočený vo Veľkej Británii pretože natočiť toto v US and A, tak režisér ide na zájazd do Guatanáma. Aj keď nie som veľkým fanúšikom konšpiračných teórií, nie som ani naivný a hlúpy. Neverím tomu čo sa predhadzuje prostredníctvom "objektívnych" médií plebsu a tento film je aj o tom. Holt demokracia je o tom, že ľud musí dostať pravdu malinko poupravenú, inak by sa im celý tento systém rozsypal jak výšková budova projektovaná tak, aby vydržala náraz lietadla, po náraze lietadla ;) Aj napriek menším zádrhelom, ktoré tento film malinko degradujú, ja dávam plný počet. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Inteligentná anglická krimi so skvelou zápletkou, ktorá sa odhaľuje v polovici a následne sa to už len stupňuje. Možno trochu menej akcie, za to skvelé obsadenie, realistický príbeh a žiadne prehnané alebo nelogické konanie. Chytí od začiatku do konca. Briti to v tej komornej atmosfére proste vedia. 4 z 5 ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dva právníci se snaží obhájit údajného strůjce teroristického útoku v Londýně, ale naráží přitom na souvislosti, které je ohrožují na životě. Přesto se rozhodnou dopátrat pravdy. Takže nic nového pod sluncem. A s ničím novým nepřišlo ani zpracování. vše jede podle zavedené šablony k očekávanému konci, ale přesto nejsem zklamán. Herecky mi to víc než sedlo a film měl díky nenatahované stopáži tempo, které dokázalo udržet pozornost. Víc jsem nepotřeboval. 70% ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Tohle je myslím celkem vydařená soudní kriminálka, plná všeho nejtajnějšího, co si jen dokážete představit. Mi5 rozehrává špinavou hru, za zachování čistého štítu a přehození viny ze smrti 120 lidí, na nastrčenou oběť. V cestě stojící dvojice advokátů, hraje nejen o svůj, ale i o životy "viníka" a jeho blízkých. Napětí, rozumná dávka akce a hlavně obrovský prostor pro konspirační teorie všeho druhu. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli šlo o nějaký napínavý thriller, ale určitě vím, že se nám to pěkně všechno zamotalo a zamíchalo dokupy a děj diváka táhne na všechny strany a přitom nikam. Bana i Hallová odvedli dobrou práci, ovšem jelikož šlo o kruh s přídavným jménem uzavřený, bylo od začátku vše jasné. Prostě není jiné východisko než... Ale na to se podívejte sami. 60% ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama