Reklama

Reklama

Konečně doma

  • USA Home (více)
Trailer 1

Na naši krásnou modrou planetu dorazili Buvové, což jsou mimozemští vetřelci s mnoha chapadýlky místo nožiček, kteří dosud putovali mezigalaktickým prostorem a hledali pro sebe novou planetu, na které by mohli v klidu a snad i míru žít. Tu jejich původní zničili nepřátelští Gorgové, kteří se na ně z nějakého důvodu naštvali a pronásledují je napříč celým vesmírem. Takto ale nezačíná film o válce světů, ale kouzelná a vtipná animovaná komedie Konečně doma. Mimozemská invaze Buvů na Zemi je celkem vlídná a laskavá – Buvové svůj nový domov začnou předělávat k obrazu svému a začnou tím, že lidi prostě přestěhují do Austrálie, kde jim dopřávají díky své vyspělé buvanské technice velice pohodlný život. Při tomto stěhování jim ale proklouzne mezi prsty holka jménem Tipy, která od té chvíle hledá svou mámu. Tipy má hodně dobrodružnou povahu a kočku, která se jmenuje Čuník. Proč ne, že? Svůj malý domov na Zemi našel i Buvan jménem O, který je tak trochu fialový, strašně upovídaný především hodně přátelský. A proto hned začne připravovat večírek, na který pozve všechny a omylem pošle intergalaktickou pozvánku i Gorgům. Což je opravdu velký průšvih, díky němuž jsou na něj ostatní Buvové hodně naštvaní a někteří by mu chtěli říct i pár slov pěkně od plic. O bere všechna svá chapadýlka na ramena a potřebuje se někam na chvíli schovat, než jejich hlavy trochu vychladnou. Na útěku O narazí na ztracenou Tipy a postupně mezi nimi vzniká intergalaktické přátelství. O se snaží svým roztomilým způsobem napravit vše, co Buvané svým příchodem na Zemi způsobili, díky čemuž zmatek narůstá rychlostí světla. Tipy na oplátku seznámí Oa s humorem, uměním, hudbou a tancem, rodinou i přátelstvím. Ale především se Oh a Tipy snaží porozumět jeden druhému a najít Tipyninu mámu. (Cinemart)

(více)

Videa (21)

Trailer 1

Recenze (290)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Prvotřídní sračka, jež je kouzelná snad jen v tom, jak otravný alien může být. Afro lady boy disponujeme slovutnými projevy o tom, kterak se správný přítel má chovati, což je pro dětičky jistě velice poučné, avšak já si raději chtěl pletací jehlicí probodnout slezinu, abych advent prožil na JIPce, než poslouchat TOTO. 22% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Najskôr som kdesi začul krásnu pieseň od Rihanny a hovorím si, že toto bude hit a už onedlho to budeme počúvať z rádia i niekoľkokrát za deň. Lenže akosi ma môj inštinkt výnimočne zradil a pieseň sa u nás nehrá. Animák ma v klipe zaujal a spolu s deťmi sme očakávali vydanie na dvd. Prišiel deň D, kúpili sme a hneď večer sme si film zamilovali. Dej animáku je zaujímavý, pre deti určite, tí vidia mimozemšťanov úplne všade. Úvod celkom fajn, potom sa to pomaličky rozbieha a od polky je to super jazda. Postavičky sú milé, najmä hlavný Buv... Tesne pred záverom, práve v momente keď znie spomínaná pieseň od Rihanny ma film úplne pohltil a v scéne, kde sa Buv nevie rozhodnúť či ísť alebo zostať film rozdáva emócie jedna radosť. Večne usmievavý a optimisticky naladený Buv si ma získal. Moderných piesní tu zaznie viac a myslím, že prekvapivo dobre zapadli. Aj tá od J. Lopez. Home je pekný animák, ktorý si deti určite zamilujú a ja pri svojich 38 rokoch som asi ešte tiež decko...100%. ()

Reklama

Grran odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale todle je fakt průserovatej průser, zas jednou jsem málem odešel z kina. Dabing i celej příběh je hrůza. Od animáku s tímto trailerem bych čekal aspoň minimální zábavu, ale tady člověk po nějaké chvíli přemýšlí o vraždě, když mu pak dojde, že tolik lidí odpovědných za vznik tohodle, kteří jsou navíc tak daleko by nikdy stihnout zabít nedokázal a také, že škoda už byla napáchána, začne se vkrádat myšlenka, jestli se není lepší udusit popkornem, které žvýká děcko před vámi, nebo to přeci jen vydržet do konce a získat řád Hrdina. Vřele nedoporučuji. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou jsou animáky opravdu jediným žánrem, který mne zaručeně nezklame. Ze začátku sice přehnaně smutný příběh se ale postupně začínal zajímavě rozvíjet, navíc k mému překvapení hlavního hrdinu mluví kouzelným Sheldonovským hlasem Jim Parsons, z toho jsem byl opravdu neskutečně nadšený a vyplnil jsem si tím alespoň čekání na novou sérii TBBT. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Když vezmete Mimoně a dáte jim lepší komunikační schopnosti, tak Vám vzniknou Buvové v čele s králem "Jelimánem".. Ale jinak je to švanda nabitá akcí a přiměřeně silným příběhem :-) Velmi se mi líbila hlavní hrdinka jiného etnika ;-) Sympatický relax, u kterého jsem se zasmála, ale asi se mi za pár dní vykouří z hlavy :-) Ps: Bacha Vaše děti to budou zbožňovat a vyžadovat pouštění do zblbnutí :-D ()

Galerie (40)

Zajímavosti (8)

  • Film je inšpirovaný detskou knižkou “The True Meaning of Smekday“, ktorej autor je Adam Rex. (toi-toi)
  • Postava 'Tip' Tucci, kterou namluvila zpěvačka Rihanna, je první afroamerickou postavou v animovaném filmu od studia DreamWorks Animation. (filmsim)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. března 2015 na Boulder IFF v Boulder v Coloradu. (Varan)

Reklama

Reklama