Reklama

Reklama

Exeter

  • USA Backmask (neoficiální název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V starej, opustenej nemocnici, ktorej priestory v minulosti slúžili na liečbu detských pacientov s psychickými problémami, jedného večera prebieha teenagerská párty. Keď už sa v ranných hodinách začína väčšina z mladých poberať domov, niekoľko jednotlivcov zotrvá, aby si predĺžili zábavu vyvolávaním duchov. Už čoskoro sa všetci presvedčia, že zahrávať s mŕtvymi dušami sa neoplatí. Duch, ktorý sa vráti zo záhrobia, je mocný, pomstychtivý a túži ich všetkých vidieť umierať. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

bourec 

všechny recenze uživatele

Škoda.Zase jeden z horůrků,navíc vod Němce,kterej má solidní filmařinu v malíčku,kterej absolutně nenaplní příběhový ambice.Hnusnej barák,docela dobrej námět,ale ze všeho zbylo v poslední půlhoďce parádní gore,jinak ale napětí a strašení spíš blížící se k nule.Nechápu,kam se těm rejžům z těch filmů to pravý hororový dusno ztrácí.50%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Exeter“ je výdobytek moderního hororu v tom nejhorším smyslu slova. Je to neoriginální podívaná, která není zábavná, ale snaží se za každou cenu přijít s příběhem, který v současnosti letí, aby zde byla větší pravděpodobnost, že se na to někdo podívá. Jenže tomu chybí cokoli navíc, nemluvě o tom, že snímek vlastně ani není děsivý. Marcus Nispel je pro mě nudný režisér, který z daného tématu nedovede nic vytěžit. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Keď je človek v pohode, dá sa na tomto filme, dosť dobre zabaviť. Hlavne pri niektorých scénach sa nedalo nesmiať sa. Asi najviac utkvela tá, keď hľadali exorcizmus na internete, to bola iná haluška. Tu je asi aj najväčšia chyba filmu, že neviem či je to paródia na podobne horory alebo sa len vobec nebral vážne, a tým dochádzalo k totálnym úletom a k debilným chovaniam postáv. Niektoré gore sceny sa vydarili a to je asi aj jediné, čo sa v tomto filme vydarilo, okrem dobre zvoleného prostredia.. Lebo scenár bol fádny a herecké prejavy slabé . Vybíjaná to bola veru vynikajúca, ale čo sa týka exorcizmu a všetkých jeho súčastí, bol veľmi slabý. Slabé 3*. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Já bych to neviděl až tak černě. Jasně, Exeter je poměrně levnej a kompletně strašně stupidní, Nispel však nezapomněl na to, jak natočit hollywoodskou rutinu tak, aby divák během filmu třikrát neusnul. Po nutném intru a seznámení se s bandou budoucích obětí se celkem rychle přesuneme do druhé poloviny, která příjemně odsejpá, nabídne spoustu solidní, i když většinou digitální brutality (viz. například odseklá půlka ksichtu), a párkrát si udělá prdel i ze žánrových klišé (kočka, jak jinak). Doporučuju tedy vypnout mozek, k tomu tři lahvový plzničky a bude to v cajku :) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nič nové pod slnkom: blbeček, Jonah Hill, šľapka, drsná panna a Avatar v strašidelnom dome. Mierna inovácia síce je (exorcizmus vykonáva mládež podľa YouTube), ale to nestačí. Dvojnásobne s takým výkvetom nesympatických hercov a ešte nesympatickejších postáv. Budem znieť trápne, ale ak americkí tínedžeri skutočne robia toto, potom sa čudujem, že polovica nie je za mrežami a zvyšok na odvykačke. Akurát tú mladú si možno budete chcieť pozrieť v hardcore porne, ale to je všetko. Zúfalému Marcusovi sa len sporadicky darí dať dokopy pôsobivý vizuálny záber alebo, nedajbože, atmosférickú scénu. Väčšinou sa len hučí, hystericky ziape a kričí a nezmyselne behá po chodbách. Krv a prsia to nespasia. Skôr sprasia. Ale toto ma pobavilo: „Dobre, urobíme to takto. Vytrhneme im zuby, odpílime ruky a nohy, kosti rozpustíme v kyseline, mäso pomelieme na kašu, dáme to do pohárov a každý vyhodíme do smetiaka v inej časti mesta. Nejaké otázky?“ – „Kde vezmeme poháre?“ ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Budova (The Ladd School), ve které se odehrává děj filmu, byla zdemolována v roce 2013. (Polgedney)
  • Řeka, kterou lze vidět na začátku filmu, byla do filmu přidaná digitálně, jelikož poblíž nikde žádná řeka není. (Polgedney)
  • Film měl premiéru ve Velké Británii na filmovém festivalu Glasgow Horror v únoru 2015. (Terva)

Reklama

Reklama