Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Starý známy žandár ( z roku 1963) čo velí malému policajnému zboru v juhofrancúzkom prímorskom mestečku Saint Tropez, strážmajster Ludovic Cruchot bol už v New Yorku (1965). V roku 1968 sa oženil. No a na počiatku sedemsediatych rokov dvadsiateho storočia sa ocitol i so svojimi kolegami vo výslužbe. Avšak táto partička ostrieľaných policajtov sa nemieni len tak ľahko vzdať aktívnej služby. Srdcom i duchom sú to stále akcieschopní príslušníci poriadkových síl. O tom je štvrté pokračovanie francúzskej žandárskej komediálnej ságy. Som toho názoru, že je to asi najslabší diel z celej tejto kultovej série. ** ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Hnusné vaření z vody - režisér vzal předchozí tři filmy, vystříhal z nich některé dobré scény a slepil dohromady. Části mezi nimi vyplnil vatou, kde ty scény četníci jakoby sledují na promítačce. Debilní vykrádačka. Stejný osud potkal i filmy s Růžovým panterem. Také se mi tímhle filmem definitivně zprotivil Michel Galabru. Jeho herecký výkon, hlavně v druhé půlce filmu, je tak tragický, že by zasloužil Zlatou malinu, pokud by v té době existovala. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak tu som mal už pocit, že sa začína prvý krát v s celkom vydarenej sérii variť z vody. Tvorcovia nie sú schopní napísať poriadnu zápletku, v podstate sa jej dočkáme až v záverečnej tretine a nie je to aj tak žiadna sláva. Situáciu zachraňuje zopár vydarených gagov, ale stále sa skôr jedná o sled scénok, ktoré toho spoločného príliš nemajú. Hipisácka vsuvka nevedie nikam, chce byť iba vtipná prevlekmi žandárov. Čiže niečo podobné, ako v New Yorku. Funesove naťahované grimasy a opakované fóriky mi už pomaly začínali liezť na nervy. S odretými ušami za tri hviezdy a ani neviem, či sa mi ich chce dávať, keď nie je súčasťou deja ani Cruchotova dcéra. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dá se s tím zabít čas. Tenhle humor hodně zestárnul. To co mně přišlo směšné až roztomilé sleduji dnes s "busterkeaten" ksichtem. Nic zde mě nerozesmálo, ale to je u mě napjosto nojmájní, Údo. Louis de Funes a parta neschopných četníků kolem něj je naivní a jak je možný, že se při své debilitě dostali až na četnickou stanici? Díval jsem se na to znova po velmi dlouhé době a opakované reprizování této sérii jen škodí. 50% ()

kocourMour 

všechny recenze uživatele

Bohužel, dle mého soudu nejslabší díl celého cyklu o četnících. Funés je zde na vrcholu, ale díky zbytečně nadsazovanému a místy až absurdnímu scénáři, vyznívá často jeho komika na prázdno. Jiskření a patolízalství mezi četníky, na kterém stojí humor celé série, je nahrazeno jejich kamarádstvím a sounáležitostí a výsledkem je dost nudný film. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Když sluha vede Cruchota (Louis de Funès) na koni a vypráví pohádku, jdou stále od zámku směrem k bráně. V následujícím záběru se ocitnou přímo vedle vchodu do zámku. (frolish01)
  • Louis de Funès v každom zo svojich filmov neustále navrhoval a vymýšľal množstvo gagov. Scénu, kde Cruchot a Gerber (Michel Galabru) zneškodnili bombu na konci filmu, si vymyslel úplne sám. (Arsenal83)

Reklama

Reklama