Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dívčí taneční skupina pod vedením slavného manažera a choreografa Evanse slaví úspěchy po celém světě. Uhlídat tento rej krasavic je pro Evanse úkol vskutku heroický. Snad proto u něj platí cosi o tom, že účel světí prostředky. Musí totiž udržet nejen profesionální kázeň, ale především i kázeň morální. Muži, to znamená vztah – sex – manželství – sňatek – dítě, cokoliv z toho znamená pro dívku konec kariéry, pro Evanse hledání nové tanečnice a pro soubor narušení disciplíny. O to větší zděšení zavládne u Evanse, když ve svém pokoji, uprostřed úspěšného turné, nalezne nemluvně. Je třeba zachovat chladnou hlavu a především nezpochybnit svou autoritu. Co ovšem není pro mistra improvizace, jakým je Louis de Funes, zas takový problém. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (248)

janek85 

všechny recenze uživatele

Tady u tohodle filmu se Louis de Funes opravdu vyřádil. Co se týkalo jeho perfektně provedených scén, tak to byl fakt dobrý výkon. Ve většině scén doopravdy ukázal, že je to nejlepší komik. I jeho syn dobře zahrál roli, škoda že nekráčí v jeho stopách :(, umí hrát kvalitně. Atmosréra byla velice humorná, místami klidná a měla velice pozitivní nádech. Tady taky musím velice důrazně upozornit na VYNIJAKÍCÍ PÍSNĚ, jež dělali taky kvalitu filmu. Skoro každá scéna je provázena kvalitním humorem, na který se opravdu dá dívat a zaručeně potěší. Já mám k Piti, Piti, Pa velice kladný vztah a nechtěl bych, aby se tento film zahazoval a myslím si, že patři mezi nejdokonalejší filmy, co kdy Funes natočil, a tudíž dávám bez konkurenčně 5*. 95% ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Louis de Funes je francouzský král. Piti Piti Pa je jako hudební komedie super. Muzika je zvučná a Funes se svým klasickým gestikulováním musí vést ženský taneční sbor. Oproti krimi Fantomas a komedie Jeden hot a druhý čehý se mi asi líbil trošku míň. Upřímně nevím co je na vině. Funes je totiž skvělý a díky božskému dabingu jsem se u filmu smál. Možná jsem se nesmál natolik, aby se mi to líbilo ještě více. Každopádně nadprůměrná komedie s hezkou hudbou. "No a co bylo dál? - Vzali se! - Marš do postele, nic jsi nepochopila! Všechny na kutě!" (72 %) ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů s mistrem. Prakticky jsem se ani nezasmál, neboť nebylo čemu. Příšerná nuda, u které jsem se málem pošel. Hrozně špatné a naprosto nezajímavé taneční kreace. Tohle se zkrátka extrémně nepovedlo. Ani mě nijak neoslnil samotný Funès. Snad pouze úvodních automobilových pár minut není vyloženě zlých. ODPAD! ()

bloom 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že ten film nemá na Četníky či na Velký flám, ale to je tím, že Funés tam nemá žádného dobrého sparingpartnera (to, co mu dělali Lefébvre a Galabru v Četnících nebo Jacques Dynam ve Fantomasovi). Pouze když se na plátně objeví na chvíli Paul Préboist, předvede spolu s Louisem komické číslo par excellence. Oliver de Funés sice nemá herecké vlohy, ale ve filmu mě štve míň než třeba Francois Leccia jako Filip Bosquier v Senzačních prázdninách. Soundtrack je opravdu povedený, taky ho dělal Francois de Roubaix, podle mě spolu s Vladimirem Cosmou nejlepší francouzský skladatel filmové hudby. Když si pustíte cokoliv z toho, co je od něj na http://www.francouzskyfilm.cz/download.html , tak se mnou možná budete souhlasit. Já však miluju hlavně hudbu k filmům Ho! a Stará puška. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Ale jo, je tam ta pohádka o jehňátku, kterou zmíní každý s hodnocením čtyři hvězdičky a víc, a taky pár povedených hlášek "Ani se nesnaž, a běž šlapat." Jenže taky je tam spousta vaty, hudebních scén které po čas obtěžují, a navíc Funes zdaleka není tak všestranný aby utáhl i tuhle formu komedie. A když holky zdaleka nejsou tak hezké jak jsem si matně pamatoval, tak je to jenom za tři. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (17)

  • Exteriérové scény byly pořízeny v Nice, v Římě a Vatikánu, natáčelo se také v pařížských studiích v Boulogne Billancourt. (argenson)
  • Ve Francii měl film premiéru 18. září 1970, s dvěma a půl milióny diváků se ale dostal jen na 15. pozici v úspěšnosti ve francouzských kinech. Naproti tomu výrazný úspěch zaznamenal v Německu a v zemích východního bloku, kde jej v kinech vidělo 33 miliónů diváků. (argenson)
  • Ve scéně, kdy Françoise (Noëlle Adam) během útěku do města za milencem nastupuje do autobusu, je možné zahlédnout řidiče bílé pleti. Když však řudič přibrzdí kvůli zvířeti na cestě a zezadu do nich narazí Evans (Louis de Funès) s Filipem (Olivier De Funès), je řidičem černoch. (skinny9)

Reklama

Reklama