Reklama

Reklama

Souboj s Antikristem

  • USA Rapture-Palooza (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Po konci světa se miliardy lidí ocitnou v nebi. Lindsey a Ben však zůstali na předměstí Seattlu. Mladičký pár se vedle mluvících kobylek, krvavých dešťových přeháněk a hulících přízraků ze všech sil snaží vést normální život. Když se však v jejich sousedství Antikrist rozhodne vybudovat svou základnu, Lindsey dojde, že předmětem jeho zájmu bude asi právě ona. Za pomoci přátel, rodiny a souseda kosícího zombie, se dvojice rozhodne Antikristovy plány na sňatek s Lindsey překazit... a pří té příležitosti třeba náhodou zachránit celý svět. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (54)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pár fórků by i za něco stálo, ale nadávajících vran a otravných brouků bylo málo a akcí, podobné té s Ježíšem, se moc nenašlo. Jinak to bylo tradičně o záchodovém humoru a o tom, že přízraky hulej, což je opravdu velikánská legrace. Anna Kendrick sice sem tam působila i trochu sexy, ale tady by musela odhalit mnohem víc, aby to mělo alespoň mírně horší úroveň. 15% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Zajimavý nápad, který se ale postupem času mění na nudnější vlnu, ze které už není návratu a to celé nakonec pozbývá smysl. Docela velká škoda, protože jsem viděl kousek začátku v televizi a přišlo mi to dost zajimavé a docela jsem se divil, že to má tak nízké hodnocení, ale potom jsem to uviděl a pochopil jsem. Škoda. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prvá polhodina ma veľmi, veľmi potešila. Hovoril som si, že už dlhšie som nevidel niečo podobne zábavné a netradičné z Hollywoodu. Lenže potom ovládol scénu nadržaný antikrist a nahúlení zombíci a ja som pochopil, že jedinou ambíciou tvorcov je osloviť nahúlené stredoškolské publikum. Je to film na párty adolescentov a samozrejme aj taká tvorba má právo na existenciu. Pre mňa je toto zistenie ale po tej prvej polhodinke sklamaním. ()

Adrian.S 

všechny recenze uživatele

Takéto malé filmy tvorené pre radosť mi vždy dokážu spraviť náladu po tom, čo človek zaplače nad n-tým komiksovým sequelom robeným pre peniaze. Je to super jednohubka. Dobre natočené, zábavné, Craig Robinson ako Satan usilujúci o nevinnosť roztomilej Anny Kendrick je cool a Ken Jeong ako Boh jednoducho boží! ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Většinou jsem rád, že máme s Aničkou narozky ve stejný den, ale občas taky ne, i když vypadá i tady dosti ham ham. Snažil jsem se přistoupit na jejich hru, chtěl jsem se bavit a chápu, jak to dobře vypadá na papíře. Tak tři momenty to mělo, ale celkově strašně málo, strašně špatně. Jako by tvůrci chtěli i nechtěli R rating a ta nedotaženost oběma směry je hodně vidět a bolí i nudí. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama