Reklama

Reklama

Charismatický Jude Law jako Dom Hemingway – nenapravitelný, ale vždycky vtipný, většinou hříšný a často nebezpečný kasař a zloděj. Doma zrovna pustili po 12 letech z vězení a on se rozhodl přihlásit o odměnu za to, že držel celou dobu jazyk za zuby. Společně s parťákem Dickiem se proto vydává za šéfem Fontainem, kterého Dom svým mlčením uchránil od jistého trestu. Kromě jiného se Dom snaží navázat vztah se svou dcerou, starý dobře známý život ho ale brzy vtáhne zpátky mezi kriminálníky. Díky svému opilému a věčně sjetému egu Domovi nevyjde nic, i kdyby jeho úmysly byly čisté jak padlý sníh. (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (232)

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Jude Law trochu v nezvyklé roli zazářil velkým způsobem! Skvěle nadsazená komedie se skvělým britským humorem. Bavil jsem se od začátku až do konce. I když příběh o tatíkovi, který chce získat zpátky svou dceru příliš nebral, přeci jen si asi nikdo nechtěl vylévat srdíčko s tímto filmem. Lehce gangsterka, lehce drama, hodně komedie, tato kombinace se mi velmi zamlouvala. 80%. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Klasická Anglická komedie.. Tedy klasická úplně ne. Ale povedená ano. Nebýt Jude Lawa tak by to byl nejspíš v mých očích propadák, ale on ukázal, že hrát umí opravdu dobře i takové osobnosti jako je Dom Hemingway. Jen bych se obešel bez té procházky po vinici :) .... HODNOCENÍ: 74% (4*) ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Richard Shepard | Hudba: Rolfe Kent | Distribúcia: Lionsgate, Fox Searchlight Pictures | Štúdio: BBC Films, Isle of Man Film, Pinewood Pictures, Recorded Picture Company | Rozpočet: ? $ | Tržby: 966,511 $ || Obyčajná, humorne ladená gangsterka, ktorá má niekoľko výborných scén na popukanie. Keby boli postavy viac rozpracované, a divák by si k nim vedel vybudovať ešte hlbší vzťah, mohlo to byť silne nadpriemerné. Vzhľadom k nie príliž zložitému scenáru to zostane ale príjmnou jednohubkou. Kôli scéne s trezorom sa však raz naozaj oplatí zhliadnuť :) Pozerať len v prípade, že vám nevadí od začiatku do konca nadávajúci Jude Law ;) 70% | Blu-Ray, THX, HU DTS | ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Úvodní Óda na ptáka hodně navnadila, ale té ukecanosti, která mě v prvních fázích filmu bavila, jsem se postupně přejedl. Všeho moc škodí. Paradoxně víc, než ten gangsterský nádech, na který jsem se těšil, mě bavila ta dramatická rovina, kdy se Dom snaží najít cestu ke své rodině. Nad průměr to samozřejmě tahá Jude Law, který zahrál jedinečně a bylo vidět, že role mu byla psána přímo na tělo a potěšili ve vedlejších rolích i Červený bedrník a Daenerys Targaryen, kterou bych nepoznal. Ale i tak pociťuji mírné zklamání. 65% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dom Hemingway (Jude Law) je po dvanácti letech propuštěn z vězení a připraven vybrat si slíbenou odměnu za to, že nepráskl svého šéfa Fontaina (Demián Bichir). Svobodu i získané finance náležitě oslaví s femme fatale (Madalina Diana Ghenea), aby druhého dne po vystřízlivění zjistil, že o vše přišel a jediné, co mu zbývá, je jeho rodina v čele s odcizenou dcerou (Emilia Clarke). A pomsta, v jejímž neobvyklém způsobu provedení se ho snaží mírnit jeho kamarád a tehdejší spolukriminálník Dickie (Richard E. Grant). ()

Galerie (104)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (více)

Reklama

Reklama