Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (163)

Khalesi 

všechny recenze uživatele

No áno, muži... Povedia vám ako strašne vás milujú, ako ste jediné na čom im záleží, ako bez vás nemožu prežiť ani minútu. Akoby sa vzdali všetkého len pre vašu lásku a potom stačí, že na chvíľu zídete z očí a už majú niečo, alebo niekoho kto je zaujímavejší. Všetci by vás chceli ochraňovať a zachraňovať, ale v podstate sú to oni sami, kto potrebuje zachrániť. Nepoznám žiadnu múdru ženu, ktorá v tomto verila mužom. Múdre ženy totiž vedia, že muži sú celý život ako deti. Zaujíma ich to, čo ich práve v danej chvíli upúta, zmenia svoje rozhodnutia z minúty na minútu a ak na vás nemajú náladu, tak máte proste smolu. Zaujímalo by ma, akoby sa im páčilo, keby im ženy oplácali rovnakou mincou. Vlastne pár takých žien poznám a teraz ma napadá, že sú skutočne šťastné. Možno by som mala nasledovať ich príklad:) ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Fanky bláznivá romanťárna mísící hotelové prostředí s divadelním. Zběsilá vztahová konverzačka, jenž nesundá nohu z plynu, které nechybí nadhled (jest pouze chybou divákovou, že sám jej postrádá). Mezírky ve scénáři jsou, i tak je to ale skvěle upleteno, obsazeno a zahráno, plus s perfektní tečkou na závěr jako bonbónkem. Imogen je po celou dobu úchvatná a spolu s Holly a Vivian představuje další báječnou prostitutku, přičemž lepší citát asi zvolit nemohla. "Věřím v růžovou. Věřím, že smích je nejlepší spalovač kalorií. Věřím v líbání, v hodně líbání. Věřím, že je možné zůstat silnou, i když se vše ostatní kazí. Věřím, že šťastné dívky, jsou ty nejkrásnjší dívky. Věřím, že zítřek je novým začátkem a věřím v zázraky." ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ani zábavná nebola, ani milovať som ju nemusel, hoci bolo na výber, vlastne film nie je vtipný vôbec a to človek veril, že aspoň Wilsonovi to napíšu nejak lepšie. Aniston dokázala, že bez dostatočnej dĺžky vlasov vyzerá podstatne horšie a staršie, ale pochybujem, že to bolo jej cieľom. Film akoby chcel ponúknuť štýl Woodyho Allena v prostitútskom svete, ale nemal na to bunky - nemal ten humor ani svižnosť v dialógoch. Nudný film o ničom. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem nečekal, že se v současný době dočkám v kinech americký komedie, který navalím plnou nůši hvězdiček, ale je to tady. Skvělé, hravé, originální, zábavné. Scénaristi si napsali pár figurek a postupně je dávali k sobě a zase od sebe a pak je proházeli a jezdilo se na téma, kdo s kým, kde s kým, všichni se všema, nikdo z nikým, ten s tou, ale ta i s tamtím, atd., atd. Klubíčko na pletení připomíná proti těmhle motancům rovnou nit. Vrcholný zákusky přijdou na večeři a v hotelu, kde se figury opět různým velmi zábavným způsobem protinají. Vztahovej blázinec, který určitě dokáže rozesmát od začátku aneb telefonický um Owena Wilsona na hotelovém pokoji do konce aneb jak je lehké se vžít do divadelní role. Ze všech postaviček se mě nejvíc líbila ta, kterou hrál Rhys Ifans, takovej pohodář a vyznavač žen, že jsem si ho okamžitě oblíbil. Pohodovou náladu podpořila i hudba, která ještě vic zvýrazňuje scénaristickou hravost a nadsázku. Při některých scénách se mě vybavila nejedna francouzská filmová záležitost. Francis Veber tenhle snímek určitě ocení a já ho v tom nenechám samotnýho. Pokud ještě vaháš, tak prozradím, že executive producer filmu je Wes Anderson a Tarantino v pozici herce taky není k vidění v každým filmu, že ano? ()

Ellimere 

všechny recenze uživatele

Opravdu není báječná. Možná někde v alternativním vesmíru, kde je Rhys Ifans tak sexy, že sbalí každou, na kterou se podívá. Kde není Jennifer Aniston naprosto na zabití a kde nejsou všechny postavy špatně obsazené. Někde není divné, že Owen Wilson potká deset prostitutek, kterým "zachránil život" a že vztahový propletenec může fungovat v tak úzké skupině ve velkém městě. Až příliš okatá pocta starým filmům a groteskám, která se zkrátka nevyvedla. Už samotná postava Imogen Poots je zvláštní - erudovaná callgirl, která je z normální rodiny, ale přesto dělá to, co dělá, i když by rozhodně měla na víc. Nudné a nevtipné. A romantické ani trochu. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Snímek měli již diváci možnost vidět na filmovém festivalu v Benátkách, kde v srpnu 2014 proběhla jeho oficiální světová premiéra. (Plechpetr)
  • Imogen Poots je veľkým fanúšikom americkej kinematografie zo 70. rokov a bola veľmi nadšená zo spolupráce s Petrom Bogdanovichom. Túto rolu opísala v danom čase ako „najvýnimočnejšiu prácu, akú som kedy mala“. (Arsenal83)
  • Peter Bogdanovich sa pri písaní scenára inšpiroval reálnymi zážitkami, keď natáčal v Singapure film Svatý Jack v roku 1978. Vtedy mal možnosť sa zoznámiť s mnohými prostitútkami, s ktorými viedol rozhovory a ponúkal im filmové roly, ktoré by im vyniesli viac než by si zarobili vo svojej brandži. (Arsenal83)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama