Reklama

Reklama

Náhradník

  • Francie La Course à l'échalote (více)

Obsahy(1)

Snaživý bankovní úředník Pierre Vidal má v soukromí spoustu starostí. Milovaná Janet se s ním po dvou letech začíná otravovat, jejich vztah jí připadá příliš stereotypní a fádní. Zato v práci Pierre přechodně povýšil: zastupuje ředitele po dobu jeho dovolené. A právě tehdy navštíví banku maskovaný lupič a ukradne veleváženému klientovi důležité listiny! Pierre se rozhodne vynechat z té záležitosti policii a dopadnout pachatele sám. Jediné vodítko pro něj představuje jízdenka, kterou zloděj na místě činu vytrousil. Pierre se rozjede do cílového místa. Pierrova nenadálá cesta opředená tajemstvím však vytrhne Janet z nudy dost nežádoucím způsobem. Dívka propadá žárlivosti a vydává se po stopách podezíraného milence… (Česká televize)

(více)

Recenze (66)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Díky Vám teď lidé vidí v každém bankovním řediteli homosexuála, který vykrádá klientské schránky, aby koupil Music Hall svému milenci." Trapný Pierre Richard mi obvykle připadá zábavný, ale jako pan seriózní pan Vidal mezi transvestity byl spíše trapný. Naštěstí po dobrodružství toužící snoubenka Janet byla dostatečně ztřeštěná, překousnuté telefonní sluchátko bylo originální, gymnastický výkon mezi vanou a WC byl geniální a neustálé policejní zatýkání Vidala mi dost připomínalo politováníhodné nedopatření, ke kterému dochází maximálně třikrát za noc. Víc zábavy jsem v tom však nenašel, protože chlapi oblečení v dámském oblečení mi prostě nepřipadají vtipní. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zub času ohlodal film na kost: moc z něho nezůstalo. Začátek, kdy se přepečlivý bankovní úředník snaží řešit pracovní povinnosti a zároveň svou žárlivost v uvadajícím vztahu, byl nadějný a měl náboj. Jakmile se děj přesune z Francie do Anglie a nastane honička za a před gengstry, rozpadne se vyprávění do nesourodých a, žel, ne příliš vtipných epizod. SHRNUTÍ: Od tajných schránek v bance má vždycky klíč ještě někdo další. ()

Reklama

andrii 

všechny recenze uživatele

Vydal se to spočítat vypočítavé "trans"akci. Pro klid pokladny, skrze křeslo papírování, expres vytržen, na Ostrovy, jeviště mumraje. Srovnat čísla, zabránit parafování rafinované fúze múz. Muž činu. Očko na vklady a výběry, který bohatě uplatnil i své vlohy, nesporně úsporné polohy. Parádník železných rezerv. Neušetřil si ani finální mat správci centrální kasy nad Seinou. Cinknuté existenci uzamkl bank. Sen, scénu při Temži. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Stačí jen dva nápady - smlouva bez podpisu a zástupce ředitele banky, který se stane na čas šéfem. To je základ pro střeštěnou komedii s Pierre Richardem a Jane Birkin, plnou skvělých gagů, nečekaných zápletek a rozuzlení...Nad tímto snímkem, není potřeba moc uvažovat, stačí pouze vypnout mysl a nechat se unést Richardovským humorem.. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Na obalu DVD je co do obsahu napsáno: "Stačí jen dva nápady - smlouva bez podpisu a zástupce ředitele banky, který se stane na čas šéfem. To je základ pro bezva komedii plnou skvělých gagů, nečekaných zápletek a rozuzlení." Víc netřeba. Já jsem tuhle komedii viděl dnes úplně poprvé a velmi se mi líbilo, že jsem o ní nevěděl vlastně nic a mohl jsem jen čekat, co se bude dít v další scéně, kam to všechno směřuje... Nápaditý scénář s perfektní pointou musím pochválit stejně jako výkon Pierra Richarda (etudy se záchodem, židlí, vanou i závěrečná akce na jevišti patří k tomu nejlepšímu, co kdy na stříbrném plátně vyváděl) a spolehlivou Zidiho režii s dokonalým citem pro vtip. Jen kdyby tam nebyl ten "fór" s kálejícím rackem... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama