Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bez jakéhokoli varování zmizí po celém světě jen tak miliony lidí. Zbudou po nich pouze šaty a osobní věci... a pocit hrůzy. Není nikdo, kdo by komukoli mohl poskytnout nějaké informace.
Pilot Ray Steele se pokouší přistát s poškozeným letadlem plným hysterických lidí, kteří viděli své blízké mizet přímo před očima. Ovšem každé letiště je plné hořících vraků, a tak mu nezbývá, než doufat, že bude moci alespoň jednou v životě ještě mluvit se svou rodinou. Jeho dcera Cloe Steele se pro změnu vydává nalézt svou matku a bratra ve světě, kde zavládlo zoufalství a chaos. A Bruck Williams bojuje s pochopením nepochopitelné zničující události. Toto je příběh těch, kteří zůstali. (Zuzik.Bubu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

koza3 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za tu kunózní blonďatou letušku na jehlových podpatcích a humornou scénu kdy zmizeli věřící a zbyly po nich jen hadry i když to asi tvůrci jako vtip nezamýšleli. Jinak bylo všechno špatně. Půl hodiny jsem nevěděl, zda se jedná o rodinné drama nebo z toho bude akční film typu Conair, odkud můžeme Nicolase znát z té dobré formy. Bohužel se z toho vyklubala náboženská písnička s otřesným scénářem, hereckými výkony a kanálním soundtrackem. Dlouho jsem nepřemýšlel, zda dát filmu jednu nebo dvě hvězdy, ale tady nebylo co řešit. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Ano, plno náboženských keců. Ale tenhle film konec konců o náboženství (nebo spíš o splnení jednoho proroctví) přece je. Tak se nikdo nemůže divit, že se cituje z bible. První zmizení mě docela příjemně překvapilo. A ani se mi nezdá, že Cage hraje nák mimo. Spíš si myslím, že je to už taková zarytá věc ostatních recenzantů. Protože na rozdíl o Tokarev, tady hraje docela slušně. Nenáročná průměrná zabava na zabití jednoho deštivého odpoledne. ()

Reklama

666Carnage odpad!

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové máme tu nejhorší film světa s božskym Nicolasem Cagem. Je spousta debilních věcí a spousta blbejch keců teda oni tomu řikaj dialogy. Absolutně žádné rozumné vysvětlení neexistuje proč tenhle film vznikl a ani proč jsem se na něj díval. Pokud si někdo chce propláchnout mozek a ztratit několik mozkových buněk a slintat do polštáře, tak jen do toho pusťte si to. Cage by měli zavít za to, že se zněj stal takovej idiot a točí tyhle průsery. Totální ODPAD! ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Najhoršie na Left Behind je, že sa nemáte ani na čom zasmiať. Nudnejšie ako blbé, pokiaľ ovšem neriešite detaily typu logika, technická stránka ... aj herci podpriemerní; namiesto plnokrvného ochotníctva predvádzajú televíznu béčkovosť. Úroveň Asylum sa nedostavila. Humor sa nekoná. Viac než (neskrývaná) náboženská agitácia, Vás bude asi vytáčať, že je to celé skrátka k hovnu. Najvýstižnejšie pomenovanie pre tento film, sa mi vidí pojem nudná blbosť, čo je najnižší stupeň. Aj trash má svoje čaro, náboženský katastrofický prepadák nemá nič. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Nooo tak nevěděl jsem co čekat když jsem viděl ve filmografii Nicolase Cage film co tu sice má relativně málo hodnotitelů,ale už je to v černých číslech.Film jsem spustil a pořád čekal co z toho vyleze a nevěřil jsem svým očím...Chápu,že to mělo náboženskou tématiku,ale to provedení a celkově scénář snad psal někdo na záchodě když se nemohl vys....jinak si to neumím vysvětlit.V poslední době jsem viděl jiný náboženský film a i když to taky není pro každého tak se to s tímto nedá srovnat (jde o Nebe existuje).beru,že je Nicolas Cage zřejmě věřící,ale pokud si předtím přečetl scénář tak nemohl říct,že je to dobré a jdu do toho.Nechápu to o to víc u herců co jednou dokáže zahrát na Oscara a pak hraje v něčem takovém kde bych spíš čekal někoho jako je Casper Van Dien a ne jednoho z nejtalentovanějších herců své generace.No opravdu tento snímek nedoporučuji ani silně věřícíma a za mě jen za Cage 25 % a dvě hvězdy. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu se krátce v roli obsluhy u letištní brány objeví mistryně světa v běhu přes překážky na 60 m Lori "Lolo" Jones. (Zuzik.Bubu)
  • Film získal na konferenci katolických biskupů, oddělení pro film a vysílání, známku A-III, což znamená "morálně nezávadné pro dospělé". (AGAMENON)

Reklama

Reklama