Reklama

Reklama

Všechny cesty vedou do hrobu

  • USA A Million Ways to Die in the West (více)
Trailer 1

Albert (Seth MacFarlane) se protlouká jako nepříliš úspěšný pasák ovcí, bydlí u rodičů a právě dostal kopačky od okaté Louise (Amanda Seyfried), které vadí jeho celoživotní zbabělost. Ke své smůle totiž žije v době, kdy se každý druhý konflikt řeší soubojem na pistole, a on přitom vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale někdy může usmát štěstí. To Albertovo se právě přistěhovalo do jeho města, jmenuje se Anna (Charlize Theron) a nejen že trefí deset terčů z deseti, ale navíc má s Albertem svatou trpělivost a nezdolné odhodlání ho to taky naučit. Pro Alberta je „studium střelby" životně důležité, protože se porafal s kníratým objevem (Neil Patrick Harris) své bejvalky a velmi neuváženě ho vyzval na souboj. Vyhráno ale mít nebude, ani když náhodou vyhraje. Anna, která pro něj má čím dál větší slabost, je totiž stále ještě vdaná za nejproslulejšího pistolníka široko daleko (Liam Neeson). A tomu se rodící se vztah mezi vlastní ženou a ovčákem pochopitelně vůbec nezamlouvá. (Cinemart)

(více)

Videa (42)

Trailer 1

Recenze (819)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Fanoušek westernů nejsem, ale tohle fakt pobavilo. Několik povedených hlášek, přesně tento typ humoru mi sedí. Já se bavil a párkrát pořádně zasmál, jako praštěná komedie sedí výborně. Hledat v něčem větší smysl, logiku a nějaký příběh nemá smysl. Vypnout a užít si hlášky je to nejlepší, co může divák udělat .. 7/10 = 73% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak Vám se to nelíbí a na csfd premiéře tleskáte ? Mě někdy přijde, že někteří zdejší uživatelé tady hodnotí sami sebe a ne ty filmy. Neříkám, že všechny fóry mě chytly, ale to už tak bývá, když se tvůrci rozhodnou z filmu udělat bágl přeplněnej vtipem. Film disponuje zejména záchodovým a ovčím humorem, nechybí ani humor rasistický, sarkastický, sexistický, indiánský originální a romantický. Mě osobně oslovil nejvíc humor ovčí - neostříháná ovce a originální - návrat do budocunosti, django. Publikum na csfd premiéře mělo jako bonus ještě humor divácký a to když neznámá slečna kýchla těsně po nejromantičtější líbací scéně, pěkně načasovaný kýchnutí. Za sebe můžu říct, že film mě bavil po celou dobu jeho působení na plátně. Na Charlize Theron dokážu rovněž koukat dlouhý hodiny a vylíčení divokého západu jako nejodpornější doby v historii USA v kontextu s nádhernejma westernově kýčovitejma záběrama za hudby připomínající sedm statečných jasně říká, že tvůrci si při papání vtipné kaše řekli o přídavek. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Môžeš si také fúzy dovoliť?" Ako novinku pred troma rokmi som to očakával, ale po slabšom hodnotení som to dlho ignoroval. Časom hodnotenie stúplo a bol som zvedavý aj na Ch. Theron a L. Neesona. Humor mi prekvapivo sadol, bavil som sa celkom slušne, občas výborne. Ch. Theron je skvelá, usmievavá a zjavne mali dobrú náladu všetci obsadení herci. Niekto si to možno nevšimne, ale v malej roli (2-3 sekundy) sa tu mihne E. McGregor alebo R. Reynolds i iní známi herci. S. MacFarlanea nepoznám, ale toto mu celkom sadlo. Prekvapila ma aj herečka A. Seyfried, ktorej som vždy s posmechom vyčítal veľké oči a ona si dokázala urobiť srandu i sama zo seba, čo oceňujem. Fajn soundtrack a poteší odkaz na film Návrat do budúcnosti. Celkovo svižné, príjemné a vtipné dielko. 80%. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Rozporuplná blbina, ktorá by bola fajným 6-dielnych sitcomom. Skvelé cameá (Marveláci s ich našróbovanými cameami Stana Leeho sa môžu učiť), topkový casting a zopár cool vtipov zasadených do odvážne strihnutého antiwesternového sveta, aký sme tu ešte nemali. Na druhú stranu zopár extrémne silených až trapných vtipov, a režijne tak zvládnutých scénok, že by sa hodili skôr do bonusu s nevydarenými zábermi. Akoby mal MacFarlane málo času a ani nerobil opakovačky. Akoby to splácal za týždeň. Tretiu hviezdičku, zvažovanú niekoľko dní, dávam za dobrú náladu filmu. A za Neila Patricka Harrisa, ktorý je z celého filmu najvtipnejší. Samotný MacFarlane ako ťahúň zlyháva. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já to věděl. ČSFD je příliš n-óbl, než aby se na ní tleskalo klobouku, ve kterém je něco jiného než Bob s Bobkem. Holt není Bobek jako bobek, ale přiznat si, že mě pobavil humor řekněme té méně sofistikované kategorie (to je pro odborníky na srandu) ještě neznamená ztrátu bodů, víme? Mě baví sledovat kohokoli, kdo se sám baví tím, co dělá, no a tady se nenašel jediný kakabus, co by to kazil. Možná, že kdybych měl zrovna měsíčky, ve skříni našel souseda, vyprodali mi růžové tílko s krtečkem nebo kdybych měl na zahradě ovci, která taky ráda leze po střeše - možná bych se ani já tolik nesmál. Je ale tutový, že u kritiky zdejší svrchovanosti by se mně smích honem rychle vrátil. (Invercargill, NZ) ()

Galerie (72)

Zajímavosti (23)

  • Vo filme je použitý odkaz na iný film Návrat do budúcnosti 3 (1990), kedy Dr. Brown (Christopher Lloyd) opravuje DeLorean v roku 1885. Albert (Seth MacFarlane) v jednej zo záverečných scén po nadrogovaní indiánmi spomína na svoju minulosť, kedy pri jeho promóciách vystúpil Abraham Lincoln, ktorý bol v úrade do roku 1849. Albert by teda musel mať viac ako 50 rokov, čo nemá. (Lukoh)
  • Ve scéně, kdy se střílí na "Runaway slave", se Anna (Charlize Theron) vsadí, že trefí každou vystřelenou kulku. Je slyšet 12 výstřelů, ale cílů je pouze 10. (M1k3k)
  • V 93. minutě, kdy Albert (Seth MacFarlane) dostane kamenem po hlavě, rotuje hlavou a tělem na druhou stranu než by tomu bylo při skutečném zásahu. (septic)

Související novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (více)

Reklama

Reklama