Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zřetelně moralistická studie rozvíjí v ostrých tazích několik pokřivených lidských typů, které obklopují čestného, avšak nepodnikavého, osaměle žijícího archeologa, jenž se potýká se smůlou jak v soukromí, tak ve své profesi. Příběh ukazuje, jak úlisní kariéristé a domýšlivci dokáží ubližovat každému, kdo neprojeví stejnou bezohlednost jako oni. (CS Film)

(více)

Recenze (4)

zette odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela amatersky natocene. Chaby scenar o nicem a tragicke herecke vykony. Dlouho jsem nevidel horsi sracku! ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Docela fajn filmek, na který je ale třeba sitzfleisch, bo jinak se nebude líbit. Zdánlivě se nic neděje, ale votomto právě je. Pěkně ztvárněný poklidný život malých lidiček, dalo by se říci až ztroskotanců, kteří si našli svoje místo v životě. Takovou zašíváreň. Ale i zde si je zmrdi najdou a udělají jim z toho poklidu chaos, který skončí smrtí jednoho z nich. Imriško prostě tu konfrontaci nedal. Nikdo samozřejmě za nic nemůže a zberba odjíždí dělat bordel jinde. Na pět hvězd to samozřejmě není, ale původními čtyřmi se mi nepodařilo zdvihnout tragické hodnocení... ()

Reklama

milos.bradik 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film. Nic pro běžné konzumenty zábavy. Pěkně to ukazuje jak se za komančů zacházelo s odborníky a jací většinou byli vedoucí pracovníci. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Film bol natáčaný v Bernolákove, Bratislave, Dunajskej Lužnej, Pohraniciach a Žiranoch. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama