Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (456)

Socrates 

všechny recenze uživatele

Jako velkej fanoušek MIB můžu říct, že to nečekaně docela šlo, jen všechny postavy MIB ve filmu působily dost amatérsky a nevěrohodně, prostě neměly ten správnej šmrnc, nebyly hodný MIB, a vévodil tomu tahák pro děvčátka Chris Hemsworth. Starý dobrý charaktery Willa Smithe, TLJ a třeba Rip Torna zkrátka chyběly. Z toho vtipnýho mála potěšil kladivovej odkaz na Thora při bitce s Taranťanem Lucou, jinak toho za zmínku moc nestojí, ale jedenkrát se to zkouknout dá. [45%] ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Absolutní oddechovka, celkem důstojný návrat ke klasice, samozřejmě v dnešní době není korektní, aby byli Muži v černém bez žen, ale vůbec mi to nevadí, Tessa Thompson po celou dobu vystupuje nesmírně sympaticky. A můj oblíbenec Liam Neeson mě nemůže nikdy zklamat. Nedělní odpoledne, když je pošmourno či prší, může být výborně vyplněno touto filmovou záležitostí. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tihle Muži v černém mají jednu skvělou kartu na svý straně - letňáky. Jako dát si pivko, obejmout holku a koukat na biják někde kdekoli venku tak mě nic nechybí. Holky tam maj Chrise co háže frajerský úsměvy na všechny strany a působí jako frajírek na druhou. My tam máme Tess, která minimálně sexy postavou jisto jistě disponuje, panicové efekty a všichni dohramady jakž takž humor, navíc si i trošku zacestujeme čili film má otevříno opravdu pro mnoho skupin. Jo, někdy si člověk říká , fakt lidský tělo umí přerazit trupku, vstát a akčnit ? Jenže sere mě to ? Ne ! Jo a je tam taky spousta mimozemšťanů v různým často vtipným podání podání, což beru. Feministky jistě potěší hláška, proč Men in Black, když jsme ženy, tak snad už se to příště povede a budou v názvu ženy a bude o jeden v amerických filmech již tradiční ubulenej dialog méně. Film jinou ambici než odfrk v kině nemá a to mě je na něm sympatický, to že přečteš hlavního padoucha v půlce flmu, že někdy si říkáš, ale no tááák, v pohodě přebije lehkost s jakou je film natočen. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Podivuhodně matná záležitost, která tak moc chce hrát na jistotu, až ze sebe nedostane jediný výraznější tón. Proti castingu nemůžu říct v podstatě ani popel, s touhle sestavou to rozhodně šlo uhrát. Jenže vtipy jsou tak úmyslně neškodné, až si jich člověk většiny ani nevšimne. Zásahy producenta Waltera F. Parkese, které vedly k masivnímu přepisování původního (údajně velmi dobrého) scénáře, se na filmu opravdu ošklivě podepsaly. V jádru je to v podstatě taková obyčejná sci-fi pro nejmenší diváky o holce, která se připlete k vysněnému dobrodružství. A nic dalšího tam není. Ale vůbec. Dokonce i ta provázanost s předchozími díly je hrozně dietní. Zasloužený propadák, který dokázal jediné: vylepšit dojem z dvojky. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

5/10. Zklamání. To co dělalo MIB sérii vždy tak vyjímečnou je pryč a zbyla jen generická akční jednohubka, která postrádá mezi charaktery jakoukoliv chemii, originální design emzáků či slušné fóry. Na papíře to muselo znít dobře, ale výsledek je jedna velká, nevýrazná šeď, kterou do pár dnů zapomenete. Promarněná šance. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • Agent H (Chris Hemsworth) v jednej scéne bojuje s malým kladivom. Toto je zrejmý odkaz na úlohu herca Chrisa Hemswortha ako Thora v Marvel Cinematic Universe. (chesterko)
  • Celosvětová premiéra proběhla 11. června 2019 v New Yorku. (Varan)
  • Původně měl mít film premiéru 17. května 2019, ale premiéra byla přesunuta na 14. června 2019. (Varan)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama