Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Portrét sedmnácitileté dívky během čtyř sezón a čtyř písní.... Studentka Isabelle během léta v jihofrancouzském letovisku absolvuje svou první sexuální zkušenost. Prázdninová epizoda je však jen začátkem příběhu zvídavé dívky, která se po návratu do Paříže začne za peníze scházet s nejrůznějšími staršími muži. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (181)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Melissa P., Třináctky, Klip... Aneb takovejch už bylo, a stejně zůstaly ploché. François Ozon a jeho rozbor nerozbor dospívající dívky, hledající dobrodružství skrze nebezpečného ale dobře vynášejícího koníčka. Marine Vacth předvádí tolik, až divák vypne mozek a hltá jen její svlečené tělo. Více v externí recenzi pro kult na konci listopadu. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Neškodný film, který jde mimo mě. Nemám rád ty oduševnělé rozjímání o pocitech druhých, které však my běžní smrtelníci nemůžeme pochopit. Zvláště potom pokud jde o křehkou dívku ve vývinu, která se začne bavit běhounstvím a sama neví proč. Pro peníze ne, s maminkou má výborný vztah, v životě jí nic nechybí. Všechno podtrhl dementní závěr bez vyústění. Kdyby to nebylo tak hezky natočené a dobře zahrané, dal bych méně. Aspoň že filmovému řemeslu se tu však rozumělo. ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Komentáře typu "pohled do duše dospívající ženy..." jsou trochu zcestné a směšné :D ... Opravdu netuším, kdo přišel na to, že dospívající žena se bude se svou sexualitou vyrovnávat prostitucí.. To mi prosím promiňte, ale pan Francois má zvláštní představy o ženách. A je jen na divákovi, jak s touhle jeho představou naloží. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ozona mám rád. Keby to netočil on a po citovej stránke by to nebolo tak civilné, avšak fungujúce a do sveta dievčaťa by nás to nenechalo nazrieť tak povrchne a pritom hlboko a keby nám nedal tú možnosť, utvoriť si vlastný názor, možno by som tam tú tretiu hviezdu nedal. Zo života 17ročnej prostitútky, by človek skrátka čakal niečo zábavnejšie. Ale zlý film to neni a záverečná scéna to (ne)vkusne zaklincuje. 55% ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jako film Nymfomanka, ale podané lehčí formou a možná i zajímavější. Není to tak příliš zdlouhavé a nahoty je tam tak akorát. Škoda, že tady nejsou žádné úchylky nebo tak něco. Hlavní hrdinka je opravdu krásná a přirozená, i když někdy celkem protivná. Příběh je hodně dojemný, ale zároveň drzý. Rozhodně skvělá podívaná! ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • Film byl uveden na filmovém festivalu v Cannes. (Weasley)
  • Natáčení probíhalo od června do srpna roku 2012. (Cheeker)

Související novinky

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Reklama

Reklama