Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 3

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (494)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Příjemná a odpočinková romantická komedie, u níž se skvěle odreagujete a pobavíte. Love, Rosie má sice poněkud předvídatelný děj, nicméně tvůrci tento negativní detail bohatě kompenzují skvělým spádem, hereckým obsazením a soundtrackem. Skvělá práce! „I've been winging it with you for 18 years, pretending I was the one in charge. You're amazing, Rosie. There is nothing you can't do, if you put your mind to it. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Za tři, za čtyři, za tři, za čtyři......rozum, srdce, rozum, srdce......ano, zvítězilo srdce, jak jinak u mě, která jsem založením romantička. Na konci jsem vyměkla a tolik, tolik jsem Alexovi a Rosie přála, aby se jim splnil jeden výrok z filmu : " Jdi za svými sny." Vždyť je to přece tak krásné, když se nám splní v životě alespoň malinký kousíček toho našeho snu. A nechat Rosii, kterou hrála Lily Collins (nový objev) tak roztomile krásně, odejít ze života, by byl přímo hřích:-) ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Dnešný výber filmov sa mi nepodaril. Táto, údajne romantická komédia, ma nerozhnevala, iba som stále premýšľal, prečo na ňu pozerám, aj keď ma ani po hodine nedokázalo nič zaujať. Viackrát som už spomenul, že romantické filmy to majú u mňa ťažké, pretože im musím veriť. A v tomto filme môžem veriť asi iba titulkom. A pritom som dúfal, že sa o pôvodnej myšlienke, že dlhodobé kamarátstva z detstva málokedy prerastú do lásky v neskoršom veku, dočkám solídneho príbehu. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Zajímavé herecké obsazení (Lily Collins, Sam Claflin), ovšem scénáristická katastrofa. Sám jsem překvapen, že to bylo takhle špatné, ale ten příběh byl o ničem. Ze začátku to sice bylo zajímavé, ale jakmile se Rosie narodilo dítě, tak šel celý příběh do háje a vlastně mě už ani nezajímalo jak to celé dopadne. Oceňuji však soudtrack, který byl velice dobrý. Naopak velkou kritiku si zaslouží český dabing, já jsem příznivcem dabingu, ovšem u tohoto snímku to byla opravdu katastrofa. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Film nabitý emocemi. Problém háklivosti teninké linie mezi láskou a přátelstvím mezi mužem a ženou se tak často neobjevuje. Je dost těžké utrefit přesné dimenze a vyžaduje odvahu se do toho pustit. Příběh je vedený docela vynalézavě, a byť od počátku tušíte, kam nutně směřuje, cestou se dočkáte několika opravdu nečekaných zvratů. Příjemné překvapení. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Režisér dal Lily Collins (Rosie) a Samovi Clafinovi (Alex) v některých scénách volnou ruku a herci pár scén vymysleli sami během natáčení, například Alex fotící Rosie při výskoku na ulici. (MadJanny)
  • Rozhodnutie umiestniť film do Anglicka, aj keď sa román, podľa ktorého je natočený, odohráva v Írsku a natáčanie anglických scén sa konalo v Írsku (v Dubline a okolí), padlo preto, lebo väčšina hercov bolo Angličanov a tak to prišlo jednoduchšie aj s ohľadom na ich prízvuky. (Arsenal83)
  • Scéna, kde Rosie (Lily Collins) a Alex (Sam Claflin) leží spolu s dítětem na posteli u Rosie v pokoji, nebyla původně plánována. Malá Katie na place usla, a tak u ní hlavní aktéři zůstali, dokud se neprobere. Na to se režisér rozhodl improvizovat a vsunout tento moment do filmu. (veru_needy)

Reklama

Reklama