Reklama

Reklama

Mercy je napínavý nadpřirozený thriller, který odkrývá dávná rodinná tajemství. Dva problémoví bratři se vydají společně se svou matkou do odlehlého domu, aby se tu postarali o babičku. Snaha pomoci jim ale přinese nečekané pře- kvapení v podobě děsivých tajemství, která jejich babička dosud skrývala. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

tron 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála vecí, ktoré som od Kinga nečítal a jeden z najhorších filmov podľa Kinga, ktorý som videl. Mal som dojem, že producenti mali autorské práva a hrozilo ich vypršanie, tak radšej, než by ich vrátili Kingovi, „natruc“ nakrútili béčko. Je tu zlé všetko, od hercov (chlapca hrá syn Ricka z Walking Dead) až po výpravu. Bonusom je nezrozumiteľný a blbý scenár, v ktorom je toľko motívov, že to nemalo šancu držať pokope. Nevraviac o WTF momentkách (sekera). Peter Cornwell, ty, ktorý si nakrútil jeden z najnudnejších hororov posledných rokov, Hrôzu v Connecticute. Ty! Darebák! Budem si na teba dávať bacha. (Produkcia: McG.) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Překvapivě solidní obsazení na to, že se jedná o prachobyčejné béčko, ale to je tak všechno, čím je Mercy zajímavá. Bábrdle posedlá démonem příliš strašidelná nebyla, atmosféra také moc nepomáhala a již zmíněná herecká sestava se zrovna dvakrát nepřetrhla. Ne že by to byl úplný shit, ale je to ten typ filmu, na který do půl hodiny zapomenete. 30% ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Na tenhle kus jsem se podíval jen kvůli tomu, že je napsán na motivy povídky krále hororu Stephena Kinga... Zda-li se drží povídky, nebo se jí scénáristi jen lehce inspirovali nedokážu posoudit, protože si ji vůbec nevybavuji... Ale to není vůbec důležité... Podstatné je, že jde i přes krátkou stopáž o extrémně nudný a zdlouhavý kousek o zlobivé babičce, která skrývá pár nepěkných tajemství... Atmosféra kromě posledních pár minut prakticky žádná, herci se také moc nepředvedli, nahota ani gore se samozřejmě nekoná, takže za mě jde čistě o ztrátu času... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Laciné, bez nápadu, atmosféry a všeho, co by dobrý horor měl mít. Místy se Mercy nadechuje k životu a dostává náboj. Jenže o pár scén dál zase klesne na samé dno. Tak kolísavý děj jsem dlouho neviděl. Teprve závěrečné minuty se snést dají a snímek zvedají nahoru spolu s hereckým výkonem kovboje z Walking dead .. 4/10 = 44% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Zklamání jako prase!Od režiséra výtečného Haunting in Connecticut jsem čekal teda mnohem lepší film.Režisérské vedení herců je naprosto tragické, výkony jsou úplně mimo, scénář stupidní a střih totálně na vyliž prdel.Navíc zvuková stopa se úplně imbecilně mísí dohromady, takže slyšíte spíš slova a zvukový efekty vůbec.Hudba děsná, atmosféra nulová a lekačky asi dvě.Tenhle film je opravdu totální brak a nepovedlo se na něm naprosto nic.Cornwell asi za výdělek Haunting in Connecticut vyšňupal moc kokainu.15%. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie ve městě Los Angeles. (Terva)
  • Had, pred ktorým George (Chandler Riggs) hrá na husle, je štrkáč diamantový, no had, ktorý mu po dohraní skladby prechádza pomedzi nohy, je len užovka. (Kadas97)

Reklama

Reklama