Reklama

Reklama

Všude dobře, doma peklo

  • USA Home Sweet Hell (více)
Trailer 2

Don Champagne má na první pohled všechno: vede úspěšný podnik, žije v dokonalém domě spolu s dokonalými dětmi a dokonalou ženu. Když se ale jeho manželka Mona dozví o Donově románku s pohlednou prodavačkou, promění se tohle předměstské hnízdečko pohody v pravé peklo. Donovi brzy dochází, že Mona se nezastaví před ničím, dokonce ani před vraždou, jen aby jejich pečlivě naplánované příkladné manželství zachránila. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (141)

TheDon 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu se nese v klasickým klišoidním americkým duchu, Manželka kráva, manžel chudinka a hot chick u nich v práci. Bylo nad slunce jasný,co se stane dál. Ale už nebylo tak jasný že Káča Hajglová ráda vraždí bez jedinýho záškubu v obličeji. To se docela povidlo. Zbytek stojí za....dvě hvězdy. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Strašná zábava. Patrik Wilson ako keby sa pre postavy nímandov a looserov narodil. Film si značne užíva predávanie informácií postupne pričom každá je doplnená o slušnú mieru WTF momentov. Heigl konečne praskla romantickú bublinu a jej premena na ženského Dextera bola aj pre mužské oko poriadne lahodná. Film, ktorý sa zručne vyhýba všetkým klišé, ale je zase pravda, že skôr ako o nejakú pointu mu ide o zábavu. Asi v rovnakej miere ako tomu bolo v Carnahanovom Stretch. Rovnaký princíp, ale tentoraz bez logických lapsusov. Brewster na spapanie a Belushi ako pohodák. Film pre tých nepraktických ustráchaných chlapov a ich pridrbané manželky, kde na konci aj slaboch spraví niečo pre ten svet. Seriózne rozmýšľam nad plným počtom. ()

Reklama

Domis93 

všechny recenze uživatele

Film jako takovej moc komediální není, ale postava manželky je úplně fascinující a to, jak ji Katherine zahrála...super...celkově herecké výkony ve filmu byly super, prostředí fajn, zápletka bez řešení manželky je vcelku reálná....dala bych tomu 3 hvězdičky, ale za to, jak to Katherine zvládla dávám jednu extra ()

cernakus 

všechny recenze uživatele

Zdejší komentáře dokazují, že pokud si na začátku kariéry udělá herec stereotypní profil skrze úspěšné snímky, diváci (a zejména divačky) mu už úchylku od steeotypu neodpustí i kdyby to zahrál božsky. Což je případ této černé komedie a její hlavní protagonistky. Kateřina je úžasně vyšinutá a být americkým vyšetřovatelem a mít ji v "rajónu", tak zkusím na pomníčky hodit její psychologický profil, páč ona nejspíše ani nehrála. Wilson jí slušně sekunduje. Poměrně zajímavou konstrukcí je pak upřímnost protagonistů, která se však nesetkává s klišoidní reakcí okolí. Za mně jasné 4 hvězdy. Můj vnitřní sadista se prostě bavil. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nápad - skvělý, atmosféra - dobrá, herecký výkony - úděsný. Manželka, která má vše do vteřiny naplánováno je skvělá, ale Heigl mi do toho herecky prostě neseděla - fyzicky ano, ale herecký výkon ne. Atmosféru "dokonalosti" měli dobrou :D :D Ale tak víte jak - většinou to bývá jen zástěrka pro to, co se děje za oponou ;) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Původní název filmu byl North of Hell. (Gabushka)
  • Natáčení probíhalo v lousianském New Orleans. (Gabushka)

Reklama

Reklama