Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (287)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddychovka od které dostanete přesně to co máte. Mentálně narušeného Ryana, Hláškující kočku, kterou bych rád viděl ve filmu s Johnem Mclaneanem. Psa, který má víc svědomí než pracovník Adry a nádhernou Annu Kendrick, kterou bych masíroval 26 hodin denně. Přidejte kapku gore, dramatu a komedie a vyjde Vám právě Voices. Film nenudí, uteče na svou stopáž rychle a také scénář je velice vydařený. Co na to říct dál? Asi to, že jdu nakrmit svého čokla, který mi právě volá, že má hlad. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zvláštny film. Keby som to pozeral od konca, tak ma to najskôr pozitívne naladí a potom rozloží. Opačne to však neplatí. Celým snímkom sa tiahne smutno-smiešny tragikomický motív, zachádzajúci do bizarných rozpolteností jednej osoby, pričom akoby v kontraste so životom hlavného hrdinu, je toto všetko umocnené všadeprítomnou ružovou farbou, ktorá nosnú tému odľahčuje a pôsobí pozitívne. Jerry je proste dobráčisko od kosti, len tak akosi trocha chorľavý smoliar, divák si ho skrátka musí obľúbiť :). Páčili sa mi aj dialógy medzi Jerrym a jeho domácimi miláčikmi, hlavne s mačkou, tá nemala chybu. Na záver, spolu so záverečnými titulkami, sa dočkáme jedného totálne uleteného bizáru, ktorý tu hádam ani nemohol chýbať. Jednoducho, snímok je jeden veľký úlet, ale zato vydarený. R. Reynoldsa moc nemusím, tu sa však vážne prekonal. 75/100 ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Ryan Reynolds střídá velké produkce s malými nezávislými kousky, tu a tam se to podaří, většinou, ač ho mám rád, to ovšem nedopadne. Komediální psychologicko-hororové krimi Voices bohužel alespoň pro mě sklouzlo do druhé skupiny. Jeho Jerry je přinejmenším podivín. Žije nad bowlingovou hernou, s kočkou a psem. Divně se pitvoří, maká v továrně, rád zajde za děvčaty z účtárny. Je naivní, je dobrosrdečný. Ale pořád je to podivín. Jeho okolí vnímáme podle toho, zda Jerry zrovna zobe nebo nezobe předepsané léky. Ve finále je nicméně uřezaná lidská hlava odpočívající v ledničce pořád lidskou hlavou. Jerry to holt v dětství neměl snadné a náročné to budou mít i jeho potencionální přítelkyně, které skončí v desítkách krabiček coby potrava pro domácí mazlíčky. Ano, na papíře to zřejmě vypadalo vtipně a nápaditě, na plátně to ale takové bohužel není. Nebráním se netradičním kouskům, které točí různé žánry. Jenže tenhle nijak zajímavě nepracuje s narušenou myslí, není to ani dostatečně divné (ať si pod pojmem představíme cokoliv), nemá to ani pořádnou atmosféru, kterou by si to zasloužilo. A bijte mě, ale Reynolds svého „hrdinu“ jednoduše neutáhl. Pojem originální mi tady prostě nesedí!! ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Komediální ujetina, jakou jsem opravdu hodně dlouho neviděla. Ale pří vší pokloně k takovému extravagantnímu dílku mám přesto pocit, že by tomu svědčila ještě trochu větší jiskra. Bocscoa s Whiskasem bych chtěla mít doma, myslím, že nějaké využití bych pro ně rozhodně našla:-) Ryan Reynolds byl svůj, tak jak ho znám a ten závěr s modrýma polobotkama byla super tečka. Plus hezké barvičky s prima muzikou, které to celé zvedly o level nahoru, mě nutí, abych si nechala ještě chvilku na rozhodnutí, co takovému The Voices nakonec napálím. - Vzhledem k faktu, že jsem to přežila (mnozí ví:D) bez úhony na zdraví, tak tentokrát střílím hvězdy směrem nahoru, asi tam vážně patří! ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase po nějaké době stáhl a pustil něco o čemž jsem nevěděl vůbec nic. No a dost jsem teda zíral! Nejprve mne ohromilo hvězdné obsazení v čele s charismatickou trojicí mých oblíbených herců (Reynolds, KendrickGemma). Ihned jsem začal hádat, jakým směrem se asi bude děj ubírat, ale černá krvavá komedie se na mém seznamu asi vůbec nevyskytovala. Hlavní myšlenkou filmu je totiž úhel pohledu, kdy náš mírně narušený hlavní hrdina vidí svět až příliš růžově a přestože se snaží být hodný, něco se zvrtne a již pro něj není návratu. Výraznou roli v klíčových momentech tvoří jeho domácí mazlíčci, kdy mu jako dva strážní andělé napovídají co má udělat. Film vám určitě doporučuji. Jednak jsem ještě neviděl nic podobného, ale hlavně je to velice vtipný a nápaditý thriller, který zcela jistě neskončí jak byste očekávali. 79% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Pan Whiskers, jehož nadaboval Ryan Reynolds, mluví se skotským přízvukem a zní jako Craig Ferguson. Reynoldse inspiroval jeho skotský kamarád, kterého zná už 20 let. (Zdroj: bustle.com) (Maulincio)
  • Jerry Hickfang (Ryan Reynolds) se zmíní o Luciferovi, který je antagonistou básně „Ztracený ráj“ od Johna Miltona, po němž je pojmenováno průmyslové město – čítající 4 504 obyvatel –, ve kterém se odehrává děj filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama