Reklama

Reklama

7 pádů Honzy Dědka

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2012, 450x50 min

Scénář:

Honza Dědek

Hudba:

Xindl X

Účinkují:

Honza Dědek (moderátor), Adam Mišík, Marek Eben, Ondřej Gregor Brzobohatý, Lukáš Pavlásek, Richard Nedvěd, Jakub Kohák, David Koller, Martha Issová (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Talk show natáčená v Malostránské besedě v Praze (dříve natáčená v divadle Akropolis), do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí. (tsatsiki)

Recenze (99)

buchannon 

všechny recenze uživatele

Tato mluv-šou se mi začíná líbit čím dál víc, i když ji sleduji jen sporadicky. Honzíkova cesta až k vlastnímu pořadu v TV nebyla příliš strmá, o to víc však jeho otázky, dány určitými zkušenostmi, dávají smysl. Dnes 25.4.2021 jsem viděl epizodu s naším uctívaným (hlavně verbalem :o)) stvořitelem Martinem Pomothym a až teď jsem zjistil, že je to vlastně docela obyčejný chalan, tak jako já. I když do oblíbených si tohoto guru zřejmě dávat nebudu, naopak se musím strachovat, aby jednoho krásného dne nesmáznul můj účet, při tom co na něm zvířejňuju. POMO, každopádně mě mrzí, že ti to se žádnou ženskou zatím nevydrželo delší dobu, podobně jako mně, ale to už je jiná pohádka... ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Ani snad ne. Dědka nemusím. Bavil mě, když dělal HitStory. Ale v 7 pádech je dost často na přesdržku. Ne, fakt není ani omylem bavič. Lze to poznat docela jednoduše: čí vtipy rozesmějou publikum v sále víc? Dědkovy nebo ty, co vypustí hosti? A vysloveně mě sere, když se začne pozvanýho páru vyptávat na soukromí. To bych ho poslal tak rychle do prdele, že by nestíhal utíkat. Takže jedna hvězda, protože na úplnej odpad to není a půl hvězdy tady dát nejde. Navíc Dědek skoro furt čumí jak půl prdele z roští. ()

Reklama

godycz 

všechny recenze uživatele

dedku, od te doby co jsi na tv, to nejak nedavas :( nevim zda to je tim, ze si hosty uz nevybiras sam, ale vsimni si: ty nevis na co se jich ptat! placas se v tom, je to nevtipne, nezajimave. posledni dobou je taky neposlouchas a ptas se treba 3x na to same. viz POMO ti odpovedel a ty ses vzapeti na to zeptal :( prijde mi ze drive, sis zval kamarady a lidi co jsi znal dlouho a poradne, bylo to takove odlehcene, kamaradske. ted ne. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Pro Talk-show platí jednoduchý vzoreček a to že se rovná součtu moderátora a hosta. No u 7 pádů Honzy Dědka se má takhle. Faktor první „Dědek Jan“: Máte moderátory jako Jan Kraus, kteří hosty potřebují pouze ke svému sebeukojování, máte moderátory jako Karel Šíp, kterému jsou hosté partnery, a pak máme moderátory, kteří vlastně vůbec nejsou moderátoři a v číšnickém úboru usrkávajíc vodu se snaží zuby nehty držet kormidla a sem tam hodit do placu nějaký ten v úvozkách vtip. Faktur druhý „guests“: S hosty to máte těžké, dopředu jim do hlavy nevidíte a když se jejich výběr ne zcela zdaří, máte z pořadu, na který jste se pečlivě připravovali, houbovou omáčku. Tudíž ohledně tohoto hlediska by se dal výsledek nazvat „jak kdy“…………….doporučil bych díly s Lukášem Pavláskem, Romanem Vaňkem nebo Nikol Štíbrovou. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Najviac neformálna talk-show v ČR. Pokec u piva bez piva v štýle ty vole čo celý deň robíš, kde to robíš, čo chystáš a nerobil si náhodou v minulosti to a hento? Uvoľnená atmosféra, ktorá keď sa spojí s dobrou kombináciou hostí, tak sa Vám dostane nadpriemernej zábavy. Môj obľúbený diel je kombinácia Taclík-Záruba-Banášová. Následne ho vystrnadili návštevy Langmajera a Kozuba. ()

Galerie (339)

Zajímavosti (12)

  • Název pořadu odkazuje na 7 mluvnických pádů v českém jazyce. (hrumsrt)
  • Pořad se od začátku vysílá na YouTube. Několik let ho vysílala také televize Sport 5 a později běžel souběžně i na televizi Relax. Od roku 2020 ho má v nabídce TV Prima, která ho původně vysílala jako akvizici, ale od června 2020 se podílí i na přípravě. (Bernyz)

Reklama

Reklama