Reklama

Reklama

7 pádů Honzy Dědka

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2012, 450x50 min

Scénář:

Honza Dědek

Hudba:

Xindl X

Účinkují:

Honza Dědek (moderátor), Adam Mišík, Marek Eben, Ondřej Gregor Brzobohatý, Lukáš Pavlásek, Richard Nedvěd, Jakub Kohák, David Koller, Martha Issová (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Talk show natáčená v Malostránské besedě v Praze (dříve natáčená v divadle Akropolis), do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí. (tsatsiki)

Recenze (99)

Fungore 

všechny recenze uživatele

Na Honzu Dědka se díváte kvůli konkrétním hostům. Pan Dědek není moc vtipný, ani charismatický, ale na druhou stranu je to solidní člověk. Hosté dostávají velký prostor, což je od Dědka dobrá taktika. Jasně.. Kraus je Kraus, ale já bych tyto dva pořady nesrovnával. U Krause jde spíš o klasickou show, tohle beru víc jako rozhovory. ()

Sfaxia odpad!

všechny recenze uživatele

Pan Dědek je všechno, jen ne vtipný a pohotový moderátor. Dnes jsem se podívala, kvůli hostům. Dědek nejenže nemá smysl pro humor, ale místo aby se smál vtipné historce, má puzení jí doťuknout nějakou trapnou, blbou poznámkou. Tohle kopyto Primě z celého srdce přeji. Hosté mnohdy fajn, ale "moderátor" je neuvěřitelné dříví. ()

Reklama

buchannon 

všechny recenze uživatele

Tato mluv-šou se mi začíná líbit čím dál víc, i když ji sleduji jen sporadicky. Honzíkova cesta až k vlastnímu pořadu v TV nebyla příliš strmá, o to víc však jeho otázky, dány určitými zkušenostmi, dávají smysl. Dnes 25.4.2021 jsem viděl epizodu s naším uctívaným (hlavně verbalem :o)) stvořitelem Martinem Pomothym a až teď jsem zjistil, že je to vlastně docela obyčejný chalan, tak jako já. I když do oblíbených si tohoto guru zřejmě dávat nebudu, naopak se musím strachovat, aby jednoho krásného dne nesmáznul můj účet, při tom co na něm zvířejňuju. POMO, každopádně mě mrzí, že ti to se žádnou ženskou zatím nevydrželo delší dobu, podobně jako mně, ale to už je jiná pohádka... ()

Matixed 

všechny recenze uživatele

Nejlepší současný talk show formát. Pro mě jediný, na který se lze dívat. Honza Dědek je vtipný, není vtíravý, pokládá zajímavé otázky, perfektně reaguje na odpovědi a hlavně: Narozdíl od jiných diskusních pořadů si z hostů nedělá nemístnou legraci, drží k nim respekt a nechává jim prostor na mluvení. Nepřerušuje nit. Celé prostředí působí přátelsky a není tam ani vyvoláván konflikt či kontroverzní témata, o kterých by hosté nechtěli hovořit. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

7 pádů Honzy Dědka je náhodou celkem dobrý televizní pořad. Samozřejmě záleží hodně na tom, koho si tam zrovna pozve a jak dokáží hosté zaujmout diváky. Na to, že to existuje už tak sakra dlouho, jsem se na to začal dívat až cca poslední půlrok a od té doby pravidelně. Líbí se mi tam jak u toho sem tam i „zachlastají“. Nějaké to vínečko, pivečko – ne jak u Krause voda s citronem. Nemám s tímto pořadem žádný velký problém stejně jako se samotným moderátorem. ()

Galerie (339)

Zajímavosti (12)

  • Stejně jako v pořadu Show Jana Krause (od r. 2010) se jednou Honza Dědek na úvod zeptal, zdali je přítomen pan Odvárka, stálý návštěvník pořadu Jana Krause. Bylo tedy pro něj velkým překvapením, když se pan Odvárka přihlásil, že přítomen je. (nopud)
  • Pořad se od začátku vysílá na YouTube. Několik let ho vysílala také televize Sport 5 a později běžel souběžně i na televizi Relax. Od roku 2020 ho má v nabídce TV Prima, která ho původně vysílala jako akvizici, ale od června 2020 se podílí i na přípravě. (Bernyz)

Reklama

Reklama