Reklama

Reklama

Kite

Trailer 1

Obsahy(1)

Nikdy nepodceňujte dievča, ktoré už nemá čo ​​stratiť.
Hlavnou hrdinkou filmu Kite je mladá žena Sawa (India Eisley), žijúca v skorumpovanej spoločnosti, kde zločin a gangy terorizujú ulice. Keď sa jej matka a otec, povolaním policajt, stávajú obeťami brutálnej vraždy, začne nemilosrdne prenasledovať muža, ktorý ich zavraždil. S pomocou bývalého partnera svojho otca Karla Akera (Samuel L. Jackson) a tajomného priateľa z jej minulosti (Callan McAuliffe) sa stáva nemilosrdnou dospievajúcou vrahyňou, ktorá sa nezastaví pred ničím, kým nedosiahne svoj cieľ a neodhalí pravdu. (misterz)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (30)

bourec 

všechny recenze uživatele

Je vidět,že sledovat filmy je pro některý jedince obrovskej problém.Tohle je taková hodně odlehčená blbinka s docela drsnejma scénkama, a ta padesátikilová pipka je kosí fakt dobře.A že se někdo pozastaví nad debilitou a nevěrohodností tý hlavní hrdinky,jo,je potřeba ,vy troubové se nad to povznést.Navíc film má docela pěknej vizuál,a ani amatérsky to nijak moc nevypadá.Líbilo se mi to,a v poslední době tolik filmů tuhle nálepku vode mě nedostalo.60%. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Boha, taký premárnený potenciál. Nebudem sa vyjadrovať k originálu. Ten akoby u mňa neexistoval. Preto mi to prišlo neopozerané, drsné, špinavé atmosferické. Nápad fakt že dobrý. Niekoľko scén na jednotku. Film ale totálne zlyháva va akcií, ktorá je nedôverihodná a zle natočená. India my moc sympatická teda nebola a jej postava by neprežila ani 15 z filmu. Callan je tu otravný a film skôr kazil. Mierne film dvíha dopredu S.L. Jackson, ale trailer sľuboval oveľa viac. Odporučil by som to zrušiť, vymazať z pamäti a natočiť znova. 55% a 3* ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Předlohu neznám ale to asi ani není příliš velký problém. Kite totiž těžko přesáhne rámec v celku solidně natočené hovadiny. Všechno a všichni se tváří tak surově a nevybíravě, nicméně v jádru je film překvapivě suchou a nepříliš zábavnou žánrovou záležitostí, která sice nabídne několik momentů které mohly být dokonalé, nicméně jakoby někdo zapomněl, co to vlastně chce točit. Škoda. Alespoň že ten Samuel tu vypadá a hraje jako by byl tak o patnáct let mladší. Na slabou hodinku a půl to ale i tak nevydá. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jebat vás všechny do ucha. Mě se to líbilo. Správná nálož šíleností, brutality a řádně pokleslý filmový zábavy. Začátek úplně na jedničku. Drsná nadrogovaná frajerka s vymazanou pamětí a červenou parukou co likviduje celkem vtipně a krvavě obchodníky z bílým masem. Tempo sice nevydrží po celej film ke konci už se to trochu táhne, ale zase to zachrání závěrečná pointa a ty stesky ohledně nedůvěryhodný akce? Čekali jste snad, že film kde děvka co má 20 kilo i s postelí nakládá chlapům bude důvěryhodnej?! Parádní jednohubka.75% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Tento film si nezaslúži také negatívne reakcie. Iste, príbeh nie je bohvieako originálny a je ľahko predvídateľný, ale ma slušné tempo, kvalitnú akciu a dosť krvavých scén, čo na priemerný akčný film je tak akurát. Ak by to malo trochu lepšie vymyslený záver a zaujímavejšie typy vo vedľajších úlohách, tak by sa nebolo na čo sťažovať. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama