Reklama

Reklama

Režisér filmu Sejmi eso vás zavede do světa Kevina Stretche, řidiče hollywoodské limuzíny, muže s temnou minulostí. Když se Stretchovi ozve nechvalně proslulý gangster, aby od něj dostal zpět půjčené peníze, Stretch v naději na slušnou odměnu vezme práci, kterou mu nabídne jeho klient – miliardář. Výstřelky výstředního klienta ale brzy vyústí v divokou noc plnou dobrodružství, sexu a nebezpečí, po které je jasné, že s návratem peněz to až tak snadné nebude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Carnahan´s Carnage Carmageddon Carnival... Cokoliv si přejete. S touto kouzelnou větičkou ve vínku měl být režisér během své „crank“ jízdy odvážnější, vtipnější i nápaditější, takhle si za pár dnů na jeho limo-driver-nádu málokdo vzpomene. Navíc jsem měl u většiny postav problém s obsazením. Wilson byl navzdory předpokladům minutu od minuty přesvědčivější, ale proč proboha Pineovi někdo nabulíkoval, že je zajímavý v rolích podivínských záporáků? Mimochodem, v roce 2014 to byl druhý film, kde sám sobě vrazil pěstí a já říkám jen houšť, Christophere, jen houšť.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Výborná stylová akčně-komediální jízda, od které bych to vůbec nečekal. Patrick Wilson hraje životem ošlehnutýho člověka, Chris Pine tu na oplátku hraje naprosto poctivýho magora. Celkově vzato road limousine taxi trip, na který asi jen tak nezapomenu. Vlastně to nebylo ani tak moc vtipný, jako spíš cool a já jen doufám, že tenhle film se do světa rozšíří, co nejvíce, protože si to maximálně zaslouží. ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

Tak to by šlo. Igeliťák má lehkou deprézi, sekeru u svýho mexikánskýho bookmakera a navíc práci která ho nebaví. Docela to odsejpá a zjišťuju, že tenhle druh filmů mě hodně baví. Spousta neotřelejch nápadů, samuraj Chris Pine, třímetrovej rusák s odtahovkou a spousta smůly na idioty. Jen ten konec nemusel být tak přeslazenej a klidně bych tomu vpálil pětec. Škoda. 80% ()

campix 

všechny recenze uživatele

Už to skoro vypadalo na návrat nabušené akce alá Crank nebo Kurýr. Takhle lehce ujetá akční komedie, která by jela v naprosto jiném tempu než většina svých souputníků, tu už dlouho nebyla. Bohužel zábava není na takové úrovni, jako u dvou výše zmiňovaných filmů a ani hlavní hrdina nemá tolik charismatu. Co si budeme povídat Patrick Wilson není Jason Statham. Na druhou stranu jde o opravdu svěží, akcí a událostmi nabušenou žánrovkou, která si na nic nehraje a nic jiného od ní ani čekat nemůžete. Za mě rozhodně palec nahoru. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

„If you like stories about chance and coincidence and fate...“ Přiznám se, že v jednu chvíli jsem měl chuť začít s rychloposuvem – trhlý a herecky přehrávaný scény mě nebraly. Ale někdy kolem půlky to začala být fakt prdel. Shody okolností a považování člověka za někoho jinýho je v komedii vždyfungující klasika. Ujetý to bylo, nic extra inteligentního nečekejte, ale pro mě to bylo milý a hodně vtipný překvapení. # [monitor, 5.1, no sub] # příběh *** | hudba *** | humor *** | akce *** | napětí * | pustil bych si znovu *** ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie trvalo 21 dní a stálo 5 miliónov amerických dolárov. (Da_reba)
  • Vedenie štúdia Universal chcelo, aby mala postava Rogera Karosa (Chris Pine) oholenú bradu, pretože sa báli, že diváci herca nespoznajú alebo im príde atraktívny, no režisér to odmietol. (Da_reba)

Související novinky

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (více)

Reklama

Reklama