Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (468)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Myšlenkový trast ve složení: tupec, tupoun a obyčejný chlápek, který přece jen občas své zlenivělé mozkové buňky trochu popožene, což z něj dělá myšlenkového vůdce celé skupiny. Přesto je jasné, že když se tihle tři dají na podnikání, aby jim už nikdo nemohl šéfovat a ztrpčovat život, dopadne to jedině katastrofálně. ____ Velmi jednoduchá komedie stále těží hlavně z nápadu na střet mezi podřízenými a šéfy, mezi obyčejnými lidmi a těmi privilegovanými nahoře. Nepatří to k vytříbeným komediím s brilantními dialogy a crazy situacemi, ale svoji práci sem tam diváka pobavit a moc ho neurážet odvádí tenhle snímek poctivě. /5. 2. 15./ ()

novoten 

všechny recenze uživatele

A to se zdálo, že tenhle typ dvojek (všeho víc v absurdnější zápletce) už vymizel. Zábava s Jennifer tentokrát unavuje, překvapí nevyužitý Waltz a hlavně ústřední trojice najednou nefunguje jako parta zlomených loserů, kterým chci fandit, ale jako párek neschopných pakoňů, které občas přibrzdí umírněný Bateman. Čím jasnější je kamarádská pohoda před kamerou, tím útrpnější je výsledek. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

I Laughed so hard! Za mě o třídu ještě výše než první díl. Vtipný a zajímavý scénař doplněn vynikajícími hláškami na úrovni + skvělý výběr mých oblíbených hvězd. Chris Pine zde opět záři( ten herec se čím dál zlepšuje už ve Stretchovi byl k popukání), skvělá sexuálně posedlá Jennifer Aniston a Matky chtivéj z téhle komedie dělají výborný koktejl. Potěší i zajímavé zvraty a hlavně můj oblíbenec Keegan-Michael Key. Příjemné překvápko po dlouhé době. 85% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Sean Anders to se mnou umí. Oba jeho předchozí filmy mě hodně pobavily, takže jsem se těšil co dokáže udělat s touto výživnou látkou.... Samozřejmě nezklamal opět. Druhý díl dává svému staršímu bratříčkovi na prdel naprosto ve všem. Více zábavy, lepší načasování fórů a naši tři dementi jsou ještě blbější. Vlastně téměř jediný rozdíl mezi Šéfy a Blbým a Blbějším je v tom, že tam jsou 2, tady jsou 3. Chris Pine si to neskutečně dává a vstup Christopha Waltze na scénu je nášup jako hrom. Zkrátka po čertech dobře napsaný komediální příběh, který není zase tolik čitelný. Jakýkoliv plán, které naše trio vymyslí se zbortí zhruba do jedné minuty. Jsem velmi nadšený a doufám že 3 bude. PS: Doby kdy druhé díly znamenaly horší kvalitu materiálu jsou zřejmě pryč. Podobné to bylo u Jump Street. Divák velmi rád vidí své staré hrdiny a ti mu důvěru vrací ještě většími vylomeninami. Rada pro diváky, na hodnocení tady moc nekoukejte. 75% určitě. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nebavilo. V jedničce těšili všichni okolo (Colin Farrell, Kevin Spacey, Jennifer Aniston), jen ne ústřední trojice zoufalých-zaměstnaných. Časy se bohužel nemění, i když by někdy měly. Našlápnuto má tahle přisprostlá taškařice v některých pasážích docela slušně, ale často je to jen uječené, lajdácké, překecané a postrádající na řadě míst timing. Trojice moulů se rozhodne podnikat na vlastní pěst a vytasí s revolučním sprchovým vynálezem, brzy však narazí na ryzího obchodního ducha 21. století ze strany velkých byznys-zvířat. Nečekám žádné sofistikované hrdiny, jenže tihle tři se projevují vyloženě retardovaně, jejich kroky jsou za hranou, až přestávají být vtipné, místy spíš neúnosné. Neoblíbil jsem si je v prvním díle, neoblíbím si je ani tentokrát. Improvizace je místy na škodu, při natáčení to ale asi byla sranda. Na plátno se ovšem příliš nedostala. Trojku prosím ne!! ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • USA Today o filme: "Toto nedomyslené pokračovanie zábavného filmu Horrible Bosses z roku 2011 je nízke, hlúpe, urážlivé a vulgárne. Je to tiež krkolomne nezábavné." (Arsenal83)
  • Ve scéně v baru, kde se hlavní hrdinové radí s Jonesem (Jamie Foxx), vyzvou Jonese, aby vrátil Kurtovi (Jason Sudeikis) hodinky. Jones je nevrátí, ale v následujícím záběru je už na ruce nemá. (Pyron)
  • Jako vyzváněcí píseň mobilu je použita píseň „Roar“ Katy Perry z alba „Prism“ (vydáno 2013). (noelcoward73)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama