Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (168)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Trošku jsem se bál, že z toho nakonec vyleze komedie plná trapností, ale naštěstí se tak nestalo. Celou dobu se něco děje a i když je to občas over the top, hned se to přebije nějakou jinou scénou a vše je zapomenuto. Ta hodina a půl je na komedii tak akorát, nepřišlo mi to natahované a nakonec i E. Banks byla v pohodě. 6/10 ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Neznám moc nesympatičtějších hereček, než je Elizabeth Banks. Snesitelná byla snad jenom v Zack a Miri točí porno. Ale tahle snesitelná blbina mne poměrně bavila. Celý to bylo takový fajn, pohodový zábavný, jednohubkový, na nic si to nehrálo, rychle to uteklo a Banks to tam na 40 ! let děsně seklo. Bavilo mne černošský crack ghetto trio a cute blbka v podání Sarah Wright. 6,5/10 ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

To teda byla noc a den. Ha ha ha, a teď zase pěkně zpátky na zem. Oceňuji několik nápadů, jen škoda, že režisér Steve Brill prostě nehodlá změnit své scénáristické postupy a jeho látky chtě nechtě skřípají. I když do téhle taškařice cpe vulgaritu a popkulturní odkazy, je to průměr všech průměrů a hlavně zamrzí, že tvůrci prostě neměli koulet zatlačit pořádně. Už po pár minutách bude divák, který v životě pár komedií viděl, schopný odhadnout, jak bude děj pokračovat a jak to asi celé dopadne. Ale i tak to tak nějak funguje. Za leccos můžou tvůrci děkovat Elizabeth Banks, která opět v plné kráse ukázala svůj komediální talent (a úžasné nohy), celý film ale utáhnout nemůže. Zvlášť když nemá podporu ve scénáři. Některé momenty jsou nicméně minimálně milé (když už ne zábavné), takže ty tři hvězdy nakonec střelím. A vlastně i docela rád. ()

Saintmalins 

všechny recenze uživatele

Elizabeth mám rád. Ale kdo má vydržet se celý film držet za hlavu nebo si kousat nehty, protože ani jednomu z těch lidí neumí vysvětlit, co se stalo. A nejvíc jsem trpěl při rozhovoru s policií. Buď ji nenechají domluvit a nebo se ona snaží říct něco, co se dá vyložit více způsoby. Jo, chápu, že bez toho by to nebylo napínavé, ale PANE BOŽE. Lidi ve filmech jsou vážně stupidní. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Elizabeth Banks na spapanie. Sledovať jej dokonalé nohy vytŕčajúce z priliehavých žltých šiat ukazujúcich každú dokonalú krivku jej tela bolo jedinou vecou, vďaka ktorej som film dopozeral. Veľké plus je v tom, že aj napriek blbučkej zápletke film nenudí. Na druhú stranu je tak strašne priehľadný, že vám z neho zostane pachuť strateného času. Vedľajšie postavy nevyužité až hrôza. Hlavne v prípade Gillian Jacobs a tej jej kamošky je to škoda. Keby sa ešte tie promenádovali v krásnych šatách bol by som šťastný. No a potom tu je perfektný štek Bill Burra – želal by som mu šťavnatejšie komédie, ale jeho účasť ma potešila. Nebyť znova raz debilného konca, akým sú podobné žánrové rýchlokvašky povestné bolo by to za tri s tým, že som netrpel. Takto je to podpriemerná komédia, čo neurazí, ale ktorá postrádala originálnosť od prvej vety. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Stanica KZLA pravdepodobne paroduje skutočnú stanicu v Los Angeles, KTLA. (Real Tom Hardy)
  • Když si Megan (Elizabeth Banks) v salonu krásy obleče bílý plášť, je nejdříve rozepnutý. V dalším je zapnutý, v následujícím zase rozepnutý. (Lenn999)

Reklama

Reklama