Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 6
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Videa (114)

Ukázka z filmu 6

Recenze (101)

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ktovie prečo ste to tak hrozne zvozili. Ja som videl svižný, vtipný sitkom s originálnymi postavami. Tentokrát sa môj obľúbený tvorca Chuck Lorre zameral na závislých alkoholikov a feťakov a dodal im charizmu, šarm a takisto sexepíl. Taktiež oceňujem, že sa konečne niekto pozrel na príbeh týchto abstinentov aj z tej druhej, humornej stránky, pretože doposiaľ sme čo sa tejto témy týka videli len samé drámy typu Requiem za sen. Posledná séria bez hlavnej postavy ma spočiatku odrádzala, ale napokon to dopadlo dobre. ()

BaHa 

všechny recenze uživatele

Nikdo, kdo hodnotí pod čtyři hvězdy se nedostal přes prvních pět epizod. Po pilotu a prvních dílech jsem taky hodnotila nízko, ale naštěstí jsem tomu dala šanci, hlavně kvůli puncu Chucka Lorre a vyplatilo se. Skvělý humor, který momentálně nenajdete v žádném z vysílaných sitcomů, obsazení, které vám přiroste k srdci. Za mě se začátkem třetí série za pět. ()

Reklama

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů všech dob. Miluju všechny postavy, hlavně Christy a Bonnie. Anna Faris i Allison Janney hrají skvěle, úžasně připravený příběh. Třešničku tomu všemu dodává, že i přesto, že jde o komediální seriál, najdou se zde také velice smutné i dramatičtější scény. Za mě jednoznačně 100% ()

andrew88 

všechny recenze uživatele

Sitkom Máma je prostě pecka. Soužití abstinujících alkoholiček, protloukání se vztahy a shitským zaměstnáním, problémy s dětmi a mezi sebou....A těch skvělých hlášek, co tam je. Anna Faris je skvělá komediální herečka a zjistil jsem, že rozhodně Allison Janney. Christy: "While other mothers were cooking dinner, you were cooking meth." ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na to,že za seriálem stojí Chuck Lorre je to docela bída.Všechny ty nucené "vtípky" podporované smíchem publika mě nedonutily se ani pousmát,,natož zasmát.Anna Faris není zrovna z těch která by sama utáhla celý sitcom a tady jsem měl po 30 vteřinách tendenci vypnout.V záplavě ostatních,lepších seriálů je tohle ztráta času...30% ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (21)

Reklama

Reklama