Reklama

Reklama

Vzkříšení démona

  • USA The Lazarus Effect (více)
Trailer 1

Skupina vědců se snaží se posunout poznání až na samou hranici božství a získat nepředstavitelnou možnost přivést zpět k životu mrtvé tělo. Zatímco Ježíš si vzkříšením Lazara vydobyl víru svých následovníků, vědecký experiment narazí na úplně opačné síly a jeho následky se ponesou ve znamení zkázy. První pokus skupiny mladých vědců oživil mrtvého psa, při jeho opakování se ale věci zvrtnou a po zásahu elektřinou jedna z členek týmu zemře. V okamžitém šoku se ostatní rozhodnou pro vyzkoušení svého zázraku na lidském těle.. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (269)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli zrovna tenhle démon měl být vzkříšen. Nic proti dění v laboratoři, ale v tomhle případě je vidět žalostný nedostatek peněz a zejména - to je mnohem smutnější - nedostatek nápadů. Olivia Wilde a zkouřený Evan Peters jsou sice fajn, ale to, co předvádí zbytek osazenstva. Achjo. Musím říct, že The Lazarus Effect je předvídatelný, bez lekaček a koukat se na něj dá snad jen díky dvěma výše uvedeným hercům a jednomu chundelatému psíkovi. A to je teda hodně málo. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Největší chyba producentů tohoto filmu je, že ho prezentují jako horor! Já se teda dívala na dobře zmáknutý mysteriózní thriller, kde partička doktorů najde lék "vzkříšení ze smrti". A jak to tak bývá, jsou nuceni jej použít na jednu z nich. Trailer naznačuje, že se nevrátí ona, ale nějaký démon - stejně jako stupidní český název. Jenomže ten lék zvyšuje mozkovou kapacitu, která u ní funguje na 100%, tudíž dokáže číst myšlenky, telekinezi nebo vkládat halucinace do cizí mysli. Nejde o žádného démona (!), ale o trochu temnější Lucy z roku 2014 se Scarlett Johansson. ()

Reklama

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Vzkříšení démona? Hmm... no spíš vzkříšení demence. Tenhle film mi potvrdil, že v dnešní době může opravdu kdejakej babrák co má pár dolarů navíc, vzít do rukou kameru, nějakým zázrakem splašit i celkem slušnou hereckou sestavu a natočit další trapnej kinder PG-13 kinohoror, kterej bohužel není ani tak směšnej, aby byl aspoň zábavnej svoji blbostí, ani tak děsivej, aby protřelýho hororovýho matadora přinutil aspoň k minimální pozornosti. Do píči vždyť v tom filmu se, ale lautr vůbec nic nedělo, jenom se žvanilo, vytvářela se rádoby atmosféra občas podpořená totálně předvídatelnou lekačkou (viděl jsem už hodně, ale toto bylo opravdu extrémně stupidní) celý se to bere strašně vážně a je to úplně o hovně o odporný páchnoucí žumpě plný hnusných hoven. Fakt nepochopím, kdo to vysere až do kin. Distancuju se od toho. Pochcat tuto zrůdnost!0% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Shlédnuto v kině. Tak jsem se na film docela těšil. Čekal jsem ale, že mi to sedne podstatně hůře. Obával jsem se, aby to nakonec nebyla úplná blbost. Naštěstí se tak nestalo a film byl brán velice vážně. Ani náznak trapnosti jsem nepocítil a to se cení. Snímek je v PG-13, je to trochu škoda, ale velký problém to pro mě neznamená. Zaujal mě příběh, čekal jsem, že se půjde hned na věc a bude se obživovat. A ono to plynulo pozvolně, pomalu – rozhodně mi to nevadilo, zaujala mě příjemná herecká sestava, stejně jako jejich zajímavé a dobré role. Je tu dost zajímavých scén. Samozřejmě od doby, kdy obživějí hlavní postavu, tak to bude už jen zajímavé a zajímavé. Máme tu i pár lekaček, což mě o to víc potěšilo (lekačky mám moc rád). Hudba je celkem dobrá. Tak co bych vlastně vytknul ? Rozhodně mohl být film delší, aspon o 20 minut. Konec není úplně špatný. Právě naopak mě bavil, i technická stránka, jen jak to skončilo, tak to bylo dost urychlené a byla tu jedna menší nelogická chyba. Závěr neskončil happyendem, což je na jednu stránku dobře, jen to nebylo moc dobře udělané. Takže to trochu pokazilo závěr a jedna nelogická chybička + nějaký ten detail mohl být vypilován. Ke konci jsem teda váhal mezi 3 a 4 hvězdou. Nakonec jsem zvolil tu lepší pač mě to bavilo, jako celek to vidím jasně nadprůměrně, takže nemá cenu, abych byl zbytečně kritický. Ještě se k tomu někdy vrátím. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $3,3miliónaTržby USA $25,801,047Tržby Celosvetovo $36,143,981Tržby za predaj Blu-ray v USA $835,010 //počet predaných kusov 21,451Tržby za predaj DVD v USA $1,670,550 //počet predaných kusov 86,839║ odbité, bez poriadnej atmosféry, na rýchlo upečené /40%/ ()

Galerie (54)

Zajímavosti (12)

  • Většinu filmu nosí Olivia Wilde (Zoe) speciální černé kontaktní čočky přes které nebylo nic vidět. Orientovala se hlavně sluchem. (Narcis)
  • Film bol dokončený v roku 2013 a následne mal byť distribuovaný spoločnosťou Lionsgate. Nakoniec si diváci na jeho uvedenie museli počkať ďalšie 2 roky a za ten čas sa zmenila aj spoločnosť zodpovedná za distribúciu v USA, stala sa ňou Relativity Media. Spoločnosti Lionsgate zostali len distribučné práva do zahraničia. (beso74)

Reklama

Reklama