Reklama

Reklama

Dokonalý pár

(pořad)
  • USA Sweet Home Alabama
Reality-TV / Soutěžní / Romantický
USA, 2011, 40 min

Obsahy(1)

Devin Grissomová pochází z Alabamy a jako každá dívka sní o tom, že najde toho pravého. Vybere si mezi deseti jižanskými džentlmeny a deseti kluky muže svých snů? Americká seznamovací reality show. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

hackstolle odpad!

všechny recenze uživatele

Meli by vymyslet nejaky paragraf za natoceni neceho podobneho. Kdo tohle sleduje, mel by vyhledat ustavni peci a nechat se dobrovolne hospitalizovat. ()

JARDAHONDA odpad!

všechny recenze uživatele

Olalá... Krásný Ken, krásné slečny, všechno je to tak přecukrované-umělé ("včetně koz") až se mi chce z toho blít. Američtí tvůrci se vesele smějí, jak konzumní společnost slepě hltá jejich primitivní pořad. Závěr = 0% ()

Reklama

LencaN odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně typ reality show, který nesnáším. Nějakej frajer si vybírá mezi několika kočkama, se všemi se olíbává atd., jako by chodil se všemi...má jakýsi harém...ty se pak navzájem akorát pomlouvají div si oči nevyškrábou a stejně nakonec je malá pravděpodobnost, že spolu konečný pár dlouho vydrží, když se tady každý přetvařuje. Prostě nějaké slepice se snaží ukořistit bohatého svalnatce a ukázat se v televizi. Díky, ale už never more ()

groz122 odpad!

všechny recenze uživatele

-Název: SWEET HOME ALABAMA.- Žánr: Absolutně zbytečný. -Cílová skupina: "slečny" po čtyřicítce.- Popis: Osamělá samkyně hledá svého Alfa samce- Ach-jo, jak je v bibli psáno: člověk nebude živ jenom chlebem. (Lukáš 4, 4) Jsem si, ale jist, že zbožný člověk napsajíc tento úryvek, netušil jaké sračky to budou v televizi za několikset let vysílat. Radím vám. Vraťte se k jedení chleba a koukání na filmy s Nicholsnem. I když nyní riskuji, že na nás pán nahoře pošle smrtonosné kudlanky a že Vltavu zbarví do červené barvy, tak mu musím cosi vyčíst. Tohle jsi chtěl ?! Chtěl jsi rozpoutat řadů blbých pořadů ve kterých muži tiše dychtí po kojtusu s jednou samkyní ? Nyní začínám vidět jak je svět smutný.... Odpad! ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Přežitý formát televizní reality show, která staví na uměle vytvořeném konfliktu mezi americkým Severem a Jihem. Zároveň neúměrně posiluje předsudky vůči celým USA a staví na odiv ideál krásy. Je to sice ve své hlouposti dost zábavné, ale zamrazí, když vás intenzivně naplňuje pocit, že v USA žijí buď neuvěřitelně krásní a štíhlí (nebo hnusní a tlustí), v každém případě totálně blbí lidé, kteří si myslí, že Česká republika je vlastně Čečensko a Praha je hlavní město Běloruska. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama