Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Albert a Eva, oba rozvedení a zaskočení, že se jejich ratolesti brzy vydají za studii. Po jejich náhodném setkání na jednom večírku by nové romanci nemuselo nic bránit. Ale o slovo se hlásí i jejich komplikované povahy. Masérka Eva je trochu flákač, Albert se trápí kvůli nadváze a jejímu vlivu na sex. I tak by to mohl být krásný vztah. Kdyby nebylo Eviny nové klientky, z níž se vyklube Albertova bývalá žena. Díky pozornosti k detailům a vykreslení obou protagonistů nejde jen o romantickou komedii, ale i o drobnou sociální a charakterovou studii, v níž se smích pojí s nejistotami, pochybami a emočními zmatky. (Febiofest)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (95)

Pat.Ko 

všechny recenze uživatele

Film nevyniká v porovnaní s inými, no stále ponúka zábavný zážitok. Hlavnou pozitívnou stránkou je pre mňa výkon Julia Louis-Dreyfus, ktorá s prepracovaním a autenticitou vnáša do svojej postavy živý a sympatický charakter. Dynamika medzi postavami pridáva filmu miestami to svoje ono, hoci sa môže javiť zároveň aj ako klišé v určitých momentoch. Režisérka Nicole Holofcener sa snažila vytvoriť film, ktorý sa vyhýba tradičným romantickým klišé, no zároveň mu chýba niečo, čo by ho vynieslo nad priemer. Napriek tomu, že sa nemusí stať vášňou každého diváka, stále ponúka príjemné a pobavujúce zážitky, najmä vďaka výnimočnému hereckému prejavu Julie Louis-Dreyfus. 6/10 ()

gicous 

všechny recenze uživatele

Hezký romantický film o lidech ve zralém věku, kteří si již prošli obdobím, v němž láska byla pouhým zaslepeným, naivním poblouzněním. Dostali se z něho s pár šrámy na duši a nacházejí se ve fázi, jemuž vládne střízlivý a ostražitý úsudek a mírná zdrženlivost. Sice zestárli, přibrali nějaké to kilo, přibylo vrásek, pár šedin, děti je opouštějí, ale jejich touha milovat a být milován je stejná, jako když byli mladí. S věkem ale přidávají jednu důležitou vztahovou přísadu, možná nejdůležitější, toleranci a nadhled. A proto si myslím, že jim jejich láska vydrží..... hodně, hodně dlouho. 6/10 P.S. V budoucnu s přibývajícími léty, své hodnocení třeba zvednu i o stupínek výše. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Stopercentne pohodová záležitosť, ktorá sa dostane pod kožu aj tomu najväčšiemu a najzarytejšiemu odporcovi amerických rom-comov. Gandolfini nám na sklonku svojej životnej púte nechal krásny klenot, plný obyčajných životných situácií muža v stredných rokoch, kde jednoduchosť je devízou, prirodzenosť znakom nápaditosti, s atmosférou reálnosti a neskreslenosti. Dávam dva palce hore za hercov a dialógy! 85%. ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Pohodový film, kdy divák se sympatiemi sleduje osud hlavních hrdinů. Bezprostředně po shlédnutí filmů bych nepochybně dal o jednu * více, ale s odstupem několika dní se "nadšení" vytratilo. Ale už jenom pro příjemnou vzpomínku na vloni v Itálii předčasně zesnulého amerického herce J. Gandolfiniho (mj. mafiánský boss Tony ze seriálu HBO "Rodina Sopranů") stál film za shlédnutí. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Jéééj,tak to bylo hodně příjemné. Jako je přirozené ráno vstát nebo jít večer spát,stejně přirozeně plynou dialogy s Jamesem Gandolfinim. Chlape, Tebe je škoda. Zajímavý námět,který je uchopený opravdu vkusně....jen na paní Dreyfus si musím pořád ještě zvykat, působí na mě tak nějak křečovitě a nežensky....a ředit šampáňo s džusem...to néééé.:) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

  • Po vynikajúcich ohlasoch, ktoré získal jej predchádzajúci film Není zač (2010), oslovili Nicole Holofcener dve výkonné osobnosti z Fox Searchlight, ktoré chceli spolupracovať na jej ďalšom projekte. (Pat.Ko)
  • Prvou voľbou pre rolu Alberta bol Louis C.K., ale nebol zaujatý myšlienkou účinkovať vo filme. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama