Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křižovatky života, to jsou reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál. Křižovatky života sledují celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy. (TV Prima)

(více)

Recenze (255)

Nikol10 odpad!

všechny recenze uživatele

Témata jsou zajímavá to ano,ale já nemohu pochopit styl natáčení. Všichni už jsme snad pochopili,že se jedná o amatéry, případně divadelní herce,kteří tam hrají a ne skuteční lidé. Proč je to takhle hloupě natočené a ne jako normální tv seriál třeba. Strašně mi vadí ta kamera a také ti herci jsou otřesní. Kdyby z toho udělali něco ve stylu Soukromých pastí třeba udělali by mnohem lépe. Takhle si pořad zaslouží jedině odpad! ()

sluzevsky odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě se mi nestalo, že bych rád sledoval pořad, který mi není nijak přínosný... Křižovatky života, to je ale panečku něco. Nevím, jaký přesně záměr autoři měli, nicméně snaha o zahrání prekérních životních situací se seriálovým pseudo a rádoby hercům v žádném z dílů absolutně nevydařila a z cíleného dramatu se tak stává horor (spíše teror) pro diváka se vkusem, na druhou stranu jako komedie (spíše parodie) by seriál zasloužil hodnocení na výbornou. Bohužel o komedii ani horor se nejedná a jako dokumentární drama je pro mne tento seriál totální ODPAD!!! Je to odpad, který prostě stojí za zhlédnutí - nechat si ujít takovou trapnost a hereckou nesmělost včetně naprostého antitalentu je hřích. Nevím na čem režiséři jedou, ale Křižovatky života jsou prostě kapitola sama pro sebe, stejně jako "herci", kteří v nich hrají. ()

Reklama

DavidDizzer odpad!

všechny recenze uživatele

Ono nyní nehodnotíme příběhy, které se skutečně staly, ale hodnotíme zde výkon, jakým způsobem byly natočeny a zahrány. To, že herecké výkony amatérských lidí v česku jsou příšerné, je jasné. Vůbec to nemá co s dočiněním přirozeností a přesvědivostí hraných scén a děje příběhu. Za druhé, když už se natáčí nějaké příběhy, které jsou podle skutenčosti, určitě by bylo vhodnější do toho zakomponovat ,,ne amatérské záběry s roztřesenou kamerou", ale natočit to profesionálně. Kamera tedy úplně otřesná. To, že kombinace otřesných hereckých výkonů a natáčení na mobilní telefon (tak mi to přišlo), udělalo své, musím hodnotit odpadem, protože to jinak ani nelze. Myslím si, že i dítě by to zahrálo a natočilo lépe, než výběr lidí na ulici, kteří nemají tušní nic o ,,herectví" a kameraman (natáčející jako mobilním telefonem), nejspíš nemá ani tušení o ,,režii, kamerách, střihu, ...". Děs! ()

candy_daze odpad!

všechny recenze uživatele

Stačil mi jeden díl a mám jasno. Další z klenotů současné české televizní zábavy. Ráda bych věděla, co znamená ten "nový formát", protože hraný dokument nic nového opravdu není, a snaha o něj posílá už tak pekelnou splácaninu na hlubší dno. Herecké výkony tady snad nemá ani smysl rozebírat, už jsem se tak dlouho nenasmála. Čím se to snažilo být realističtější, tím víc jsem se řezala smíchy. Scénář, kterému sice nechyběla zápletka (i když jakkoliv pochybná), ale naprosto postrádal nějaké rozuzlení. Po tom všem dramatu se to úplně samo v posledních dvou minutách vyvrbilo, což tomu jen přidalo na směšnosti. Nejšílenější práce s kamerou, kterou jsem kdy viděla. Roztřesená, při rozhovoru dvou osob létala z jedné strany na druhou (až si divák připadal jako na pingpongovém zápase), spojené to bylo s neustálým (!) zoomováním do prostředka obličeje herců. Naprosto nelogické, přehnané, zbytečné. Kameramana jsem měla už po prvních deseti minutách chuť kopnout do prdele, bohužel jsem to musela vydržet dalších čtyřicet minut, a nejvíc ze všeho mě mrzí, že ho asi nikdy nepotkám. Celé to svojí amatérskostí připomínalo spíš studentský film (hodně špatný studentský film), než něco, co se sluší vysílat v prime timeu. Hodnota naprosto nulová, troufla bych si říct, že to jde i do mínusu. Pokud se opravdu nudíte, doporučuju se v pondělí v osm hodin večer posílit pořádným množstvím bylinek a jen se nevěřícně bavit. To mám ostatně v plánu taky. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka. Ostatně stejně jako 99,9% produkce TV Barrandov, jestli se ty vysílaný hnoje teda televizí dají nazvat. Kameru drží nějakej zfetovanej debil, co neumí nic jinýho, než neustále zoomovat a klepat se ze strany na stranu. Asi si myslí, že tím dodá "dramatičnost". Zlomil bych mu vobě pazoury, stejně jako tomu kokotovi, co tenhle způsob vymyslel. Amatérský neherci, vyhrabaný na nějaký skládce antitalentů. Prostě debilita. Nebo jinak - prostě "typický pořad z produkce TV Barrandov". To by mohla bejt speciální kategorie v hvězdičkovém hodnocení, ale ještě hodně hluboko pod "odpadem". ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama