Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

necisty 

všechny recenze uživatele

Je velká škoda, že tvůrci neumí odejít od stereotypu a prostě nezkusí film zakončit jinak. Přitom se to tolik nabízelo a já bych neváhal dát 5 hvězd. Ale asi tam někde v hollywoodu mají napsanou vyhlášku, že žánr romantických komedií alternativní konce nepovoluje. Jinak se mi to fakt líbilo, úvodním vtípkům jsem se chlámal a herecké osazení mi bylo sympatické. ... Seženem k*rvu. Na tu nemáme. Dáme jí stravenky, najdem levnou. ... Nepouštěj ji. Von ji pustil. ... Dřepím na lavičce už 4 hodiny. Je mi klendra jak sfiňa. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Celkem klasický scénář - kámoši se zcela nesmyslně vsadí o jednu volovinu a snaží se jí (alespoň na oko před sebou) dodržet za každou cenu, že málem přijdou o "tu pravou" :-) Více než o typickou komedii se spíše jedná o odlehčený příběh ze života plný nerozumění, lhaní a skrývání.. Se základní trojkou mužských představitelů - proutník Zac Efron, srandista Miles Teller a zásadový Michael B. Jordan - nemám žádný problém, ale dívčí obsazení mi nepřišlo moc zábavné.. Nenáročný unisex filmeček ;-) PS: Nikdy mi nedošlo, že cocktail je v angličtině v podstatě hodně lascivní slovo (hlavně podložené situačním humorem) :-D ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem se nebavila. Líbil se mi trailer a to je tak jediné, co bylo vtipné a to pouze bez kontextu. Největší problém mám s hlavními postavami, které se vnitřně babrají ve svých pocitech, aby nakonec divák zjistil, že jsou všichni tři stupidní. Nejlepší scéna, která se mi po několika týdnech vybavuje je pouze Mackenzie Davis, která krásně zpívá a hraje na klavír píseň After You´ve Gone. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

No, prvně jsem se na to nechtěl ani moc dívat, když jsem viděl to hodnocení na IMDb, a posléze i zde. Ovšem, zajímavé herecké obsazení mě nakonec donutilo si film pustit. A musím říct, nelituji toho. Vcelku jednoduchý příběh, ani příliš moc žádná velký zápletka, která by donutila diváka sedět a upřeně čekat jak to dopadne. Ale takový klidný jemně na sebe navazující příběh, který má příjemný (asi očekávaný, ale proč ne) závěr. :-) Imogen Poots zde představila rozhodně jeden ze svých nejlepších hereckých výkonů, a i když tomu sám nemohu věřit, musím říct, hodně jí to se Zacem slušelo. :-) 100% Jakožto naprosto pohodovou romantickou komedii. :-) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Celkom obstojná žánrovka, ktorej jedinou chybou je, že je príliš ukecaná. Nie je to ale preto, že by chcela veľa informácií vtesnať do celého filmu, ale preto, že sa snaží pôsobiť strašne cool a nad vecou. Gormican natočil zábavný film, ktorému bohužiaľ chýba snaha o zainteresovanie diváka. Všetci prežívame vo vzťahoch rovnaké, alebo aspoň podobné udalosti, ale svojou snahou byť stále vtipný spôsobuje, že vážne veci nás nechajú chladnými a tie na ktorých skutočne záleží a ktoré menia charaktery nielen mužských, ale aj ženských hrdinov, rovnako. A to zamrzí. Pretože počas celého filmu zaznieva niekoľko krásnych emotívne ladených scén, ktoré mohli z toho spraviť Keď Harry potkal Sally pre nové tisícročie. Bohužiaľ sa to takto zvrtne do vôd priemeru, ale slušného a bez výraznejších prešľapov. Ústredná trojka je sympatická, hlavne Miles Teller znova kraľuje. A dievčatá na spapanie - hlavne Mackenzie Davis. Úprimne by som si vybral pred Imogen Poots Addison Timlin, ale ako sa hovorí proti gustu..., len tam ma film tiež stratil a preto mi najmenej záležalo práve na osude Zaca Efrona. Ale bavil som sa. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Scénář byl přítomen v Blacklistu (seznam nejlepších nerealizovaných scénářů) roku 2010. (Hal_Moore)
  • Počas natáčania sa so Zacom Efronom (Jason) na pľaci ťažko spolupracovalo, kedže už vtedy bojoval so silnou závislosťou na drogách a alkohole. Po skončení natáčania podstúpil polročnú odvykaciu liečbu. (peiton)
  • Herci před začátkem natáčení odjeli na týden do Adirondackého parku a společně si četli scénář, aby spolu lépe ve filmu spolupracovali. (Mitin)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama