Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

FTP 

všechny recenze uživatele

Já jsem se bavil. Atmosférou bych to přirovnal k Dál než se zdálo, za kterou nezadaní zaostávali jen o něco slabšíma hereckejma výkonama jednotlivců. Ale zas ne, že by kluci byli špatný, jen ta trojka okolo Justina Longa už má něco za sebou a Poots s Berrymore taky nejde srovnávat. Nezdaní si taky vzali něco z Gilmorovejch děvčat - totiž neskutečnou ukecanost, která neustává. Nikdy. Film má díky tomu tempo a i pro rozumnou stopáž příjemně utíká a vy se bavíte. Ale pak je tu Miles Teller, hvězdička posledních dvou let, kterou nemůžu vystát. Chápu, že někdo může bejt jinýho názoru, ale proč proboha tvůrci vybrali člověka s jeho ksichtem do role hezounka a děvkaře? Nechápu. K hodnocení: Někomu se můžou zdát 4 hvězdy moc, ale komedie se prostě musí hodnotit jinak a když nemůžou dostat oscara, dopřejme jim aspoň my hodnocení dle dvojího metru. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem to po vlažných reakcích nečekal, ale hodně mi to sedlo. Není to uchcaná romantika, ani kaličská zhůvěřilost, ale vcelku fádní generační výpověď o třech kamarádech, co se jim uplně nedaří usadit a přerodit se ve větší dospěláky. Úplně 100% chápu, že to dost lidem nesedne, protože to klasický humor dávkuje hodně poskrovnu, ale kdo se v tomhle ohledu aspoň trochu někdy hledal nebo to svoje místečko v tomhle zasranym světě hledá, tak věřím, že mu to aspoň trochu něco řekne. :-) Fakt mne bavilo to něco mezi romcomem a hláškující dramédií. Ústřední chlapský trio hodně fajn, hlavně Miles Teller, ten chlapec má před sebou velkou budocnoust *:+* Píši si jméno a budu tě sledovat mladý padawane! Dívčí duo bez apriori modelek tady hodně cute. 8/10 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nebyl jsem zmatenej, protože mi dala kopačky, ale proto, že jsem vůbec netušil, že spolu chodíme." Být o pár desetiletí mladší, tak bych si z tohoto snímku asi odnesl nejednu fintu, jak být spokojeně zasouvající single. S odstupem let jsem si ale spíše užil ty namachrované hlášky, černocha s oranžovým penisem, zajímavé způsoby močení a zamiloval jsem se do Chelsea. Jednak se mi líbila, druhak skvěle dohazovala a třeťak z ničeho nedělala problém. Kdybychom byli volní, tak jí určitě brnknu, ale takhle platonicky, se samoopalovacím krémem v ruce, to taky není špatné. ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Solidní až výrazně nadprůměrná žánrovka, která si nehraje na nic, než co byste od ní očekávali. Trojička hlavních herců do svých rolí sympaticky sedla, byla sranda, byla romantika, bylo klisché, takové fajnové podívání, která vám dá přesně to, co od tohoto typu filmů očekáváte v poctivé porci. Navíc se vám nikdo nesnaží procpat žádné hluboké morální poselství, ale spíš odlehčený pohled na vztahy té naší "sobecké generace". ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nevěděli jste, jak se chčije, když si vezmete viagru a on ne a ne jít dolů? Přece se položíte horizontálně nad záchodovou místu a nezapomeňte.. zde přecituji: "your dick must touching the water." Je to vlastně fajná a především zábavná komedie, která však vypráví o nestarších příbězích vůbec.. třeba jakože se dají dohromady kamarád s kamarádkou? 80% amerických komedií. To že si kamarádi navzájem něco slíbí, pak jediný, kdo to vlastně dodržel, je ten od nějž by to člověk nečekal? 70% amerických komedií. To, že borec se nechce vázat, ale nakonec se do dané slečny zamiluje? 99% amerických komedií. A takhle v tom klišé můžu pokračovat, ale pravdou je, že mě to bavilo a herecké obsazení bylo příjemné - teda až na tu Poots, která mi prostě moc nesedla a měla strašné vlasy. "I was gonna make you wait like 40 days or something. - I was gonna make you wait too. Than I realized I'M a dude." ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Herci před začátkem natáčení odjeli na týden do Adirondackého parku a společně si četli scénář, aby spolu lépe ve filmu spolupracovali. (Mitin)
  • Scénář byl přítomen v Blacklistu (seznam nejlepších nerealizovaných scénářů) roku 2010. (Hal_Moore)
  • Zac Efron si chtěl tímto filmem zničit svou "Disney image". (Mitin)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama