Reklama

Reklama

I Will Follow You Into the Dark

  • Velká Británie Into the Dark
Trailer

Obsahy(1)

Sophia (Mischa Barton) trpí vážnymi depresiami, lebo pred šiestimi mesiacmi jej zomreli obaja rodičia. Je presvedčená, že posmrtný život je len o samote a zabudnutí a že takýto život je bezvýznamný. Neskôr sa zapletie do nečakaného romániku s mužom menom Adam (Ryan Eggold). Keď sa Adam záhadne stratí v hlbinách strašidelného domu, Sophia sľúbi, že ho bude nasledovať, aj keby to malo znamenať, že musí vojsť do ríše smrti. (Kadas97)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina byla docela úmorná a ačkoliv mám Mischu Barton docela rád, dívat se na ní jak střídá útrpné výrazy s těmi zamilovanými mě zrovna moc nebavilo. Nicméně když se děj přesune do opuštěného patra starého baráku, začne docela obstojné strašení, které nepostrádá slušnou atmosféru a nějaké to napětí. Je sice pravda, že to všechno narušuje dost mizerná práce se světlem, ale člověk nemůže mít všechno. Netradiční závěr se docela povedl, takže celkově to vidím jako neurážející průměr. 50% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nevadil mi romantický začátek, který byl proloženej pár mystery prvkama naopak, dost mě to bavilo a těšil sem se na finální náhul.Bohužel obrovský potenciál toho opuštěnýho patra využil režisér jen na chvilku a pak ten trotl začal do dechberoucích hororovejch pasaží tlačit zpomalený záběry mucinkování a zamilovanejch pohledů a totálně domrdal celou atmosféru do hajzlu.Navíc konec byl tak ubohej a trapnej, že se mi chtělo zvracet.Nejdřív mi ten film vůbec nevadil, když se tvářil jako romantika, bral jsem to, ale když to začal režisér míchat, chtělo se mi zvracet.Hodně zabitej potenciál panečku.30%. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Chtělo to zatlačit na pilu a byl bych spokojený, takhle jsem se v první polovině nehorázně nudil a když už se začalo něco konečně dít, tak jsem zjistil, že už běží titulky. Pozitivem jsem bral hvězdu O.C., která mě jako jediná dokázala rajcovat celým snímkem. Škoda té zbytečně dlouhé stopáže :-( Možná se příště podívám znovu a změním hodnocení. 40% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nestvůrný kříženec slaboduchého romanťáku a pokusu o duchařský softhorror, navíc sadistickým režisérem (a škodolibým scénáristou v jedné osobě) roztáhnutý do nesmyslně dlouhé stopáže; vleče se to jako smrad. Tím je myslím řečeno vše podstatné, chytrému napověz... Vydržel jsem tu klauniádu sledovat bez proklikávání jen díky zajímavé hlavní herečce, která je sice bez omračujícího hereckého talentu, ale zato má lepou tvář, útlý pas, sexy hlas... prostě zatraceně pěkná baba. No jo, já vím, hodně ubohý důvod, proč dát téhle absurdní a bezpohlavní taškařici celé dvě hvězdy. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Veľká slabota!Už podľa traileru som očakával nejakú romantickú motanicu a tak aj bolo.Keď sa film konečne začne podobať na horror,príde nejaká úplne nezmyselná kravina,ktorá úplne potopí aj malý náznak atmosféry.Celá ta LoveStory stála za prd a koniec bol totálny klinec do rakvy.Je to celkom škoda,určite sa z toho dalo vytrieskať viac.. 40% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama