Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Helen (Carla Juri) ráda experimentuje. Zvláště v sexu. Také v oblasti hygieny má několik vlastních svérázných teorií. Své okolí šokuje upřímností a komentáři, jež by pravá dáma nikdy nevypustila z úst. Helen už je prostě taková. S kamarádkou a "pokrevní sestrou" Corinnou spiklenecky porušuje jedno společenské tabu za druhým - až do doby, než Helen skončí v nemocnici po prekérní nehodě při holení intimních partií. Ale i na nemocničním lůžku pokračuje ve své poněkud drsnější cestě za vyrovnáním s bolavými místy svého dospívání a tajně doufá, že se jí podaří usmířit své rozvedené rodiče. Spojence nalezne v ošetřovateli (Christoph Letkowski), kterého svou přímočarostí úplně odzbrojí. Nejtajnější aspekty ženského světa se všemi bizarnostmi a skrývanými touhami ukazuje film Vlhká místa s nevídanou otevřeností a humorem. (Aerofilms)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (153)

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Docela slabota. Ztopořený péro jde a pořádný záběr na sračky rozmatlaný ženský konečník ne? Vždyť o tom to celé bylo! Charakter té holky mi přišel takový dost nepochopitelný a neuvěřitelný. Celý je to dost nuda a o hovnu. Čekal jsem, že si to aspoň rozdá s tím svým tátou, když už nic. Celý život jsem si myslel, že holčičky přece neprděj, takže ty dvě hvězdičky jdou na účet díky edukativní hodnotě tohoto filmu. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Sociální teenage drama zapečené do absurdního koláče s příchutí menstruační krve, semene a hemeroidů. Když si odmyslíte všechny ty nechutnosti, zbyde jen mělká báchorka o tom, jak je život na hovno, když se máma s tátou nemají rádi. Místy je to ovšem velmi vtipné a přes všechny ty odpornosti je hrdinka celkem sympatický kvíteček. Jedno zhlédnutí vás nezabije. ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele

Všechny nechutnosti a zvrhlosti, které jste nikdy nechtěli na plátně vidět, najdete vyskládané pěkně v řadě v tomto snímku. Pokud máte dostatečně silný žaludek, abyste to vydrželi, čeká na vás pod vším tím hnusem příběh malé opuštěné holky volající o pomoc.... Nicméně, pokud vám filmy jako třeba Antikrist nebo Velká žranice přišly už přes čáru, Vlhká místa ani nezkoušejte, vězte, že oba tyto snímky jsou proti nim odpoledním čajíkem pro starší dámy. ()

ConanVJ odpad!

všechny recenze uživatele

Za prvé to neni ani v nejmenším vtipný film a ani vtipný scény tady nejsou. Za druhý je to taková nuda, že jsem to s obtížema dokoukal. Za třetí hlavní postavy mi vůbec nesedly. Za čtvrtý večně posraná postel o ničem. Vůbec ně nenapadá, co na tom filmu má být vtipnýho. Zlatý Kluci to chtěj taky........... Hlavní hrdinka hnusná jak prdel, její kamarádka to samé. Film je opravdová ztráta času. Už nikdy víc. 0% :( ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* nedivím se rozporuplnému hodnocení tohoto filmu, který je v mnohých oblastech průkopnický a přináší témata, o kterých se nemluví - natož natáčí filmy, ale je v nich velký kus lidskosti a přirozenosti. Věřím, že může většině způsobovat nechutnost a odpor, ale s dobrou vůlí a nadhledem se dá přes to přenést a za sebe musím říct, že jsem se dobře bavil. V celkovém hvězdičkovém hodnocení lehce nadhodnocuji, abych tento originální kousek zviditelnil. Ani nevím, komu bych ho doporučil, i když poučný by mohl být všem - ale citlivé a čisté duše s ním budou mít problém. Zajímavý je i tím, že se v něm neobjeví žádné ženské přirození, ale mužských je tam dost a přitom gay film to zdaleka není. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 2 /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo od 24. září 2012 do 16. listopadu 2012 v Berlíně (Německo) a na Mallorce (Španělsko). (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 11. srpna 2013 na filmovém festivalu Locarno ve Švýcarsku. (ČSFD)

Reklama

Reklama