Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milujete HO, ale má své mouchy? Zbožňujete JI, i když pořád všechno rozpitvává? Ženská logika a mužská zásadovost v praxi! Kateřina Brožová a Marek Vašut v komediálním seriálu. (TV Barrandov)

Recenze (61)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Předem říkám, že ani Vašuta, a tuplem ani Brožovou rád nemám. Co ale musím ocenit je to, jak trefně je zde nastíněn vztah mezi mužem a ženou, mám zato, že u 90 % párů to takto dnes opravdu funguje a ti dva fakt vypadali, že spolu jsou...takže trošku nechápu zdejší zaujaté a zatrpklé hodnocení. Obecně mi dnes přijde, že většina hodnotících jak vidí českou produkci, tak ještě před shlédnutím již podhodnocuje....................moje hodnocení = 6 z 10. ()

GeusX odpad!

všechny recenze uživatele

I zapřísáhlý ateista musí zvolat: (televizní) Bože, zač nás to trestáš... To co možna funguje např. v Anglii, se nemusí podařit v Čechách. U nás prostě ty skeče moc nefrčí. Brožova je sice pěkná ženská a Vašut má charizma, ale měl raději "prodávat" auta a degustovat víno. Tento koncept se nechytí. Prorokuji mu jepičí život. Viděl jsem sice jen pouhý jeden celý díl, ale "bavil" jsem se tak, ze další vidět už nemusím. ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Nie,toto nemôže fungovať.Takýto formát rozhodne nedokáže zabojovať o moju priazeň.Spojenie u mňa neznášanlivej Brožovej a naopak zbožňovaného Vašuta je nonsens.Komické situácie-pomenujme ich tak-sú ako vystrihnuté zo života,ale žeby som sa nasmiala,nemôžem povedať.Takže nesplnilo účel ani cieľ,pre ktorý bola relácia vytvorená.1 hviezda za Vašuta. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Dobře, je to sice ze života, nutno podotknout s manželského života a tudíž se zdají různé strasti každodenního dne zábavné, protože mnozí v tom najdou sami sebe, ale to zpracování je bohužel natolik "amatérské" a dosti kýčovité, že s hodnocením musím jít velice dolů. Musím se ale přiznat, že některé, fakt některé scénky jsou trefné a povedené, až se u nich člověk pobaví. | Průměr všech zhlédnutých epizod 35% (1*) | ()

tein odpad!

všechny recenze uživatele

Brožová opět ukázala jaká je hrozná (ne)herečka a i Vašut předvedl výkon horší než v reklamě "na prostatu", která by si v porovnání s touto mozaikou trapností zasloužila Oskara snad ve všech kategoríích. Co jsem teda vůbec nepochopil je to, proč vůbec dávali na konec ty nepovedené/zkažené záběry, když už jich je vlastně celý ten díl plný tak jako tak. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno