Reklama

Reklama

Úspěšný armádní inženýr (Bradley Cooper) se vrací na rodný ostrov na Hawai, na místo svých největších kariérních úspěchů. Znovu se zde setkává se svoji dávnou láskou Tracy (Rachel McAdams), ale zároveň se postupně zamilovává do své nové kolegyně (Emma Stone). (Cinemart)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

Akret 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazený film, který neměl ale vůbec smysluplný obsah (v podstatě obdivuji toho, kdo sepsal obsah filmu do úvodu, neboť já bych to nesvedla). Občas se mluví něco o vesmíru, satelitech a raketách (je tam asi nějaký problém) a jelikož raketa na konci vybuchne (tím, že do ní nahrajete program s dost starými písničkami), tak tam asi problém byl. Občas se mluví nesmyslné věty o místním božstvu a legendách, zakončené slůvkem „Aloha!“ (když se teda film odehrává na Havaji) a pár naprosto zbytečných osobních zápletek do toho. Žádná scéna nenavazuje ani dějem ani myšlenkou, takže když dojdete v půlce filmu, nebude vám předchozí část nijak chybět. ()

Eržik 

všechny recenze uživatele

OK, přiznávám, že vyšší hodnocení dávám hlavně kvůli exteriérům, kterých zde nakonec také nebylo tolik kolik jsem čekal, ale stejně mě potěšili, protože Hawaii je prostě nádherná a chci se tam vrátit a tak bylo nostalgické vidět pozdravy shaka - "hang loose", trochu té mytologie a pohody těch ostrovů. Zápletka byla prostá, vztahy docela předvídatelné, výkony však skvělé, Emma je úžasná a postava Woodyho je mi sympatická. Dvě scény byly naprosto luxusní. A to bezeslovný dialog Woodyho a Briana a pak když Grace došlo, že Brian je její otec. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Má to celý gang velkých herců i jedinečný havajský prostředí, přesto se místo pohodový pěkný oddychovky jedná o podivnou příběhovou nijakost se slabou chemií, která nijak (snad krom úsměvu Emmy Stone) nefunguje a propadá do ztracena. Byl jsem naivní, ale konečně mi to nebude zabírat ten kousek místa na disku. Aloha State si zaslouží mnohem lepší filmy. ()

Michi88 

všechny recenze uživatele

2,5* Pane bože to se nemohli Emma, Bradley, Rachel, ten skvělý kluk z Miluj souseda svého, Krasinski a Murray sejít u něčeho lepšího? Téměř skoro celý film, jsem netušil, o čem to pořádně je. Takový film, který neurazí, ale ani nenadchne. Navíc Emma a Bradley se mi jako pár k sobě nehodili. Hrát tam neznámí herci, tak bych šel s hodnocením níž. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Je to možné? Toľko áčkových hercov, k tomu vynikajúci režisér, a výsledkom je takáto podpriemerná dráma (aj keď neviem do akého žánru by som vlastne celý film adekvátne zaradil). Keď som zbadal to herecké obsadenie, normálne som sa potešil, že si pozriem nejaký dobrý film z exotického havajského prostredia. Scenár bol však totálnym sklamaním, a celý film naozaj neprekročil ani len prah priemernosti (tentokrát sa asi skutočne oplatilo veriť predchádzajúcim hodnoteniam na ČSFD). Príbeh bol naozaj slabučký a žiaľ sa nezaobišiel ani bez zbytočných klišé. Čo bolo na tomto filme najlepšie? Jednoznačne, Emma Stone v uniforme! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Obsazení Emmy Stone způsobilo kontroverzi kvůli whitewashing. Její postava je v předloze na čtvrt Číňanka a na čtvrt Havajanka, což herečka ani zdaleka nepřipomíná, ani nesplňuje. Crowe se za její nepovedené obsazení následně omluvil. (hansel97)
  • Film je možné nájsť aj pod viacerými alternatívnymi názvami, ako napr. Deep Tiki, Hawaii, Untitled Cameron Crowe Project, Welcome Back či Volcano Romance. (MikaelSVK)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama