Reklama

Reklama

Dům kouzel

  • Belgie Le Manoir magique (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Opuštěný kocourek Bouřka se jednoho deštivého dne ukryje v tajuplném domě starého kouzelníka, kde bydlí také celá řada nevšedních bytostí ze světa fantazie. Ale ne každý je nadšený příchodem nečekaného hosta. Králík Jack spolu s myškou Maggie udělají všechno pro to, aby kocourka vyhnali. Situace se ještě zhorší, když kouzelník skončí v nemocnici a jeho chamtivý synovec využije šanci, aby dům prodal. Kocourek se nevzdává a rozhodne se spolu s novými kamarády společný kouzelný dům zachránit. (Mirius FD)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (70)

ORIN 

všechny recenze uživatele

Kdyby šlo Dům kouzel alespoň vzdáleně k něčemu přirovnat, tak asi k Toy Story (hlavně třetímu dílu) a V tom domě straší! Je třeba zmínit, že na animovaný film poměrně nezvykle, ale systematicky využívá hlediskový záběr. Škoda, že u toho veškeré ozvláštnění končí. Zbytek je už jen veskrze průměrným, ačkoli neurážejícím vyprávěním o opuštěném kocourovi, který našel nový domov. ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Průměrný animovaný film pro děti (ani bych neřekl rodinný). Děj je možná až příliš přímočarý. Občas dobré akční scény / zajímavé "záběry", animace a technická stránka mi přijde velmi slušná, občas nějaký vtípek, spíše akční, než verbální. Jediné co mě nějak výrazněji zaujalo byl fakt, že občas zazní písnička třeba od The Cure či od The Madness! ()

Reklama

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky 3D je tento film naprostá povinnost vidět. Takto povedené provedení a využití 3D se vidí málo. Příběh krásně plyne a nevím nevím jestli souhlasit se zdejšími komentáři, že film je pro 3 leté děti. Když se hlavní padouch pomine a snaží se kočičku zastřelit, není to zrovna podívaná pro 3 leté dítě. ()

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Je to taková skutečně dětská pohádka, kterou dospělý asi moc neocení, navíc s hrozným dabingem. Asi proto jsem u ní usínal a měl nakonec radost, že všechno dobře dopadlo - to znamená, že to skončilo. Jistá zájemkyně o dům řekla, že racionálně vzato, v tom domě straší. No, racionálně vzato, bylo to poměrně nudné strašení. Aspoň, že ta animace se povedla, tak to nakonec nebyl až tak ztracený čas. 3 hvězdičky - 65%. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Vcelku roztomilá, leč na druhou stranu nikterak přehnaně okouzlující pohádka ... z domu kouzel. Víceméně splňuje všechno, co se od správné pohádky očekává, včetně rozličných zvířátkových i jiných skopičin, přesto nenadchne. Jakoby jen poslušně plnila zadání scénáře ... bez zapojení vlastních mozkových závitů ... finále nevyjímaje - jen tak mimochodem: na můj vkus je závěrečná scénka OPĚT přes čáru, i když tentokrát jen maličko. To je nějaký novodobý standard (nebo spíš PODstandard) ... u novodobých animáků ??? Už mě ani nebaví o tom psát. Ale myslím, že dětem se vyprávění bude zamlouvat. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama