Reklama

Reklama

Vítejte v Dillfordu, kde před třemi dny bylo vše mírumilovné a klidné jako obvykle: upíři byli na vrcholu sociálního pořádku, zombie byly na dně a lidé byli mezi nimi. Ale tato křehká rovnováha byla rozdrásána, když do Dillfordu dorazila mimozemská apokalypsa a ukončila všechnu harmonii. Nyní jsou všichni proti všem – sání krve, pojídání mozků, boj o život – a všichni utíkají od mimozemšťanů. Je na třech teenagerech (každý z jedné rasy), aby se spojili, zjistili, jak se zbavit mimozemšťanů, a pokusili se znovunastolit pořádek tohoto „normálního" městečka. (noelcoward73)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (91)

Morholt 

všechny recenze uživatele

V první půlhodině jsem se pekelně nudil. Vesměs se jednalo o nepříliš vtipnou a nezáživnou teenagerskou rádobykomedii, které zombíci a upíři nijak zvlášť nepomáhali. S příletem emzáku se zdálo, že film nabírá tempo a rvačka ve stínu kosmické lodi měla něco do sebe, ale vše pak zase sklouzlo k obvyklému adolescentnímu plkání, které se dalo přežít jen díky celkem solidnímu obsazení. Občas se sice zablesklo na lepší časy, ale tyhle momenty byly příliš rozmělněné, než aby měly na celek nějaký vlv. Škoda. 30% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Rána z čistého nebe. Nikde o tomhle klenotu ani slovo, přitom je to jedna z nejlepších hororových komedií co jsem kdy viděl. Už fakt, že zde žijí v symbióze lidé, společně s upíry a zombíky, to vás musí trknout, že to nebude jen tak ledajaký film. A to není všechno! Tuhle švédskou trojku navštíví samotní mimozemšťané a rozpoutají peklo na zemi. To ale také není všechno, protože tu je další překvapení. Jaké? Podívejte se a zjistíte to! :-) Parádní film, u kterého jsem se skvěle bavil a můžu jen a jen doporučit. Plus osobní překvapení a to účinkování Mae. Ahh, lépe už to dopadnout nemohlo! ()

Reklama

gegina31 

všechny recenze uživatele

Blbůstka, kravinka, pitominka, ale dobrá sranda. Zombíci, upíři a mimozemšťani v jednom filmu? Pustila jsem si to ze zvědavosti a čekala jsem, že to po půlhodině vypnu, ale bavila jsem se celý film. Čekala jsem strojené herecké výkony, ale ti byli taky dobří. Vůbec nebyli uhození jako například Lili Collins v Mortal Instruments. Samozřejmě to není taková pecka, abych to kdekomu doporučovala. Už podle hodnocení jde vidět, že to není pro každého. Je to prostě taková oddechovka k žehlení. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Hříčky přírody jsou učebnicovým příkladem toho, když se vcelku originální námět během natáčení promění v neuvěřitelnou ptákovinu, která je místy totálně mimo, a to v tom špatném slova smyslu. Svět, v němž vedle sebe žijou na hromádce lidé, upíři a zombie, přičemž se musí najednou vyrovnávat s invazí emzáků, zní zároveň skvěle i šíleně, a je opravdu škoda, že samotné zpracování postrádá na větší dávce humoru, napětí či hororu. Chvílemi mi to svou atmosférou a námětem lehce připomínalo Apokalypsu v Hollywoodu a Strašpytlíka. Řádně peprný slovník a několik relativně vtipných scén (zejména se zombíky) to bohužel ve výsledku z podprůměru nevytáhly. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Jako nápad dobrý, to se musí pochválit. Zombie, upíři a lidi na naší planetě, a aby toho nebylo málo přiletí i mimozemšťani. Tahle horror-komedie byla poměrně dost šílená záležitost. šílená kravina, ale šíleně jsem se pobavil. P.S. - Nicola Braun mi připomína mladýho Toma Cruise. ''Posral jsem se na centryfuze. Já myslela že na koncertě? Ehm, měl jsem špatnej tejden.'' ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Počas záverečných titulkov môžeme sledovať nepodarené a vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)
  • Logo vlka, ktoré môžeme vidieť na stene v telocvični, je emblémom Univerzity Nového Mexika. (Da_reba)

Reklama

Reklama