Reklama

Reklama

Nevyhrožuj

  • USA Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood (více)
Trailer

Obsahy(1)

Paródia na filmy afroamerických režisérov z 90. rokov, ktorí opisovali príbehy farebných a iných menšín žijúcich v štvrtiach amerických veľkomiest, o každodennom násilí a kriminalite. Všetko sa točí okolo gangsterského života v gete, predsudkov voči farebným, prostitúcii, korupcii polície a sexisme. Ashtray (Shawn Wayans) - čo po ang. znamená popolník - žil po svojom narodení u jeho matky. Ale teraz sa z neho musí stať "pravý muž", ktorého z neho dokáže spraviť iba jeho otec. Preto sa nasťahuje do jeho domu. Znovu stretáva svojich starých príbuzných; jeho bratranca Loc Doga (Marlon Wayans), blaznivú starkú, kamarátov Loc Doga a mnoho ďalších obyvateľov štvrte. Jeho život sa mu zmení, až keď spozná mnohodetnú mamičku Dashiki (Tracey Cherelle Jones)... (demonikus)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (144)

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal do čeho jsem se to sakra pustil. Netrvalo ale dlouho a jakmile přišel na scénu Marlon Wayans, tak jsem již nelitoval a už jsem se jen bavil. Právě on jako postava Loc Dog mě bavila bezpochyby nejvíce a tahal pro mě celý film. Nevím, co bych tomu více dodal. Jak už jsem zmínil bavil jsem se hlavně kvůli scénám s Loc Dogem. Upřímně nevím, komu tento filmek doporučit. Nejspíš nějakým fandům gangsterských komedií, ale jinak fakt nevím. Za mě průměrná komedie, která ačkoliv mě bavila, tak bych jí nedoporučil. 5/10 ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 4/10/// +trošku pobaví, styl -ne pro každého/// Když vezmu v potaz jak je kvalitní černošská filmografie. Nebo možná jen nejsem ten správný divák pro jejich filmy. Prostě tohle jsem celkem pobral. Fórkům jsem rozuměl a to je myslím to nejdůležitější. Parkrát jsem se prostě uchecht. Jindy jsem však zíral co je to za film a je možná škoda, že je zde i mnoho trapných scének, někdy skutečně nic neříkajících nebo nechutných. Zajímavé obsazení, které se nesejde každý den a v pohodě hudba. Rozhodně to není film pro každého a je zapotřebý vidět několik filmů s touto tématikou, aby jste mnohdy pochopili pointu./// Celkem 52%/// ()

Reklama

keoma26 

všechny recenze uživatele

Docela nadcasova a osvezujici vec, kdyz uvazime dnesni obcas dost prepjatej pristup k tematizovani stejnych otazek, na ktere ukazuje i tehle film stylem "negri si delaji srandu z negru a cernoskejch filmu". Nechci z toho delat vic, nez to ve skutecnosti je, ale najdete tu vsechno od rasismu, pres gangy, drogy, policejni nasili az po kazatele emancipace a utlaku. Pritom zabalene pro zmenu ne do politickych proklamaci nebo kulturnich valek, ale do absurdni i fekalni poetiky bratri Wayansu, v niz o par let pozdeji natocili Scary Movie nebo Pidihajzlika. ()

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Nemôžem tomu dať viac ako 2* bolo to úplne ubohé čo sa týka hereckých výkonov, snažili sa tam zakomponovať aj nejaký ten dej, no nevydalo:(:( 2* len preto že som sa strašne rehotal na niektorých haluziach, niektoré mi vážne dali zabrať no nájde sa kopa nevydareného trápneho humoru,ešte jedno čo stojí za spomenutie sú snaď bratia Wayansovci, oni tomu dodali kúsok kvality, čo ja viem taká nevydarená černoššká záležitosť:( ()

gp_one 

všechny recenze uživatele

Naprosto tragický homor, který ve mě vyvolával křeče bránice. Bezva způsob, jak se umlátit smíchy. Po scéně s Dashikou jsme dlouho žádnou milostnou scénu ve filmu nezkousl bez pomyšlení na kečup a opečovávané nožky. Film v sobě nese také mnohá životní moudra, například: "Najdu si nějakej prima job na poště nebo v bance a až proniknu do toho šystému, tak to celé udělám a vyberu". To je dnes velmi populární metoda, jak se mít lépe :-))) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Po skončení záverečných titulkov nasleduje ešte jedna scéna. (figis20)

Reklama

Reklama