Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když umělec Colin Ware (Firth) zjistí, že jeho životní láska a snoubenka Vera (Driverová), přitažlivá, prohnaná potvora, si bere jiného muže, uteče do ospalé americké vesničky v Nové Anglii, aby se zde ponořil jen do svého umění a ukonejšil svou zmučenou duši. Brzy potká někoho, kdo mu nabídne víc, než jen rameno, na kterém se může vyplakat je to Mandy (Grahamová), kouzelná bezprostřední duše, která uchvátí jeho srdce dokud se náhle neobjeví Vera s nečekaným překvapením. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Po dvou dnech jsem si nemohla vzpomenout, jak se tento film jmenuje, ani o čem vlastně byl. A tak - ačkoliv jsem během sledování uvažovala i o třech hvězdičkách - fakt, že mi stačí 48 hodin na to, aby se má znalost tohoto filmu zredukovala na: "Je to nějaký romantický příběh s Colinem Firthem," nakonec zapříčinil i podprůměrné hodnocení. Ale dívat se na to dá a úplně blbé to taky není. ()

Jaxx84 

všechny recenze uživatele

Stokrát obehrané scény okopírované z jiných, mnohem lepších romantických komedií. Colin Firth je prostě typ herce pro tyhle slaďáky. V tomhle ho ale zradil jak režisér, tak i scénárista. Plytké, čišící umělostí a nevěrohodností (a to včetně jindy tak věrohodné Minnie Driver). Začátek naprosto katastrofální, tomu by snad neuvěřilo ani pětileté děcko. 2/10. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Colin Firth a "jeho" další romantická komedie. V roli portrétisty se zlomeným srdcem odjíždí z Anglie do Ameriky, do městečka Hope, kde hledá naději. A nachází Mandy (Hether Graham), která mu hned padne do oka. A do postele :) Jenže je tu ještě "bývalá" snoubenka (Minnie Driver), šílený starosta (Oliver Platt) a spousta místních obyvatel. Takže o několik zajímavých momentů je postaráno. Colin víceméně táhne celý film, jeho "chladný angličan" je opravdu kouzelný. Heather Graham je nádherná, moc. Pokud máte rádi romantické komedie, vezměte přítelkyni a jukněte na to. Nezklamete ji. (Jen bacha, ať ji pak nemusíte nést přes celé město v náručí :) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten Colin Firth si s těmi romantickými komediemi nedá pokoj. Pořád si chce šáhnout na švába a ty ženský ho ne a ne k sobě pustit. Pak se naskytne možnost a on má na krku hned dvě a neví co s tím. Spokojenej chlapskej obličej na plakátu je jenom klasická chlapská zástěrka, že všecko je v pohodě. V tomto filmu je ale opak pravdou. Dramatickej obličej pana Fishera ve filmu je toho jasným důkazem. ()

nikabela 

všechny recenze uživatele

Sympatický film,s úžasným Colinem Firthem,zajímavou Heatrer Graham,a krásnou Minnie Driver.Myslím si že tato romantická komedie je celkem hodně podceňovaná,a však mě zaujala,troufám si říci že nadchla.Frank Collison s Mary Steenburgen a s Oliverem Plattem tomu dodávají vtipný šmrnc a dodvám že i když tento film zrovna nehýří pozitivními kometáři,stojí za to se na něj kouknout. :) **** ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama