Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (134)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě takhle nízké hodnocení. Ano není to žádný trhák, je to film s nízkým rozpočtem a režisér Rob Cohen si chtěl natočit jednoduchý thriller. Ale mě se to líbilo. Myslím, že to je dost kvalitní film. Někteří zde píší, že to mělo předvídatelnou zápletku. Možná že trochu ano, ale i tak jsem byl překvapený, když se z toho milého hocha vyklubal psychopat. A fakt jsem nevěděl co se bude dít, pro mě to bylo napínavé. Celou druhou polovinu filmu jsem se bál společně s JLo, která mimochodem skvěle celý film táhne. ()

L'Alpagueur 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá žádné významové přesahy, přesto stojí za shlédnutí kvůli poutavému ději a dobrým hereckým výkonům (přitom kromě Jennifer Lopez jde o téměř neznámé herce). Ačkoli je to jednoznačná komerce, postavy mají propracovaný charakter a to i vedlejší, zejména postava manžela Claire a otce Kevina Garrett Peterson (John Corbett). ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Neveril som, koľko zastaraných klišé je niekto schopný dať do kino-filmu z roku 2015. Tento scenár by sa dal akceptovať snáď len v roku 1991, kedy išli do kín Noci s nepriateľom s Juliou Roberts. Nevyžadujem od každej snímky revolučné scenáristické riešenia, ale toto je fakt moc. Zlosyna nezastaví ani vytlačenie očnej buľvy mimo lebky a predtým, než má niekoho zastreliť, si neodpustí zlovestný preslov, vďaka ktorému získa obeť dostatok času na jeho omráčenie. Následne ho nechá ležať na zemi a otočí sa mu chrbtom, aby mal pre zmenu on čas nabrať dych na ďalší útok. Samozrejmosťou je, že chladnokrvný psychopatický vrah si dôkazy o svojich brutálnych činoch v pohodičke nechá v počítači a homevideo s pani učiteľkou zásadne nezálohuje. Samozrejme, hrdinka (učiteľka literatúry) dokáže na centimeter presne určiť, kde presne musí gauner stáť, aby mohla potiahnuť za reťaz a vinou toho sa naňho zrúti pol tonové železné hovädo. Nepáčilo sa mi ani zľahčovanie niektorých nesympatických vecí (napr. manželská nevera bez vedomia manželky alebo sex so žiakom, aj keď v tej chvíli ním de facto ešte nebol). ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hm, takže jak jsem se obával - další rutinní thriller plný klišé, s dementním scénářem a dementními postavami, vhodný tak na víkendové večery na Prima Love. Ty jsou ale aspoň televizní a tvořené jen pro tyhle účely, tohle v USA normálně běželo v kinech. Navíc to má skvělou kameru a občas to dokáže vytvořit i nějakou atmosféru, ale k čemu mi to je, když je tenhle film jen tisíckrát provařeným klišé, který svému námětu nedodává nic zajímavého, nic nového a už vůbec nic zapamatovatelného? Lepší 1* ()

Pajkenzi 

všechny recenze uživatele

Tak tento filmový kousek se mi moc líbil.... Jenifer Lopez je stále skvěla a ve formě a v tomhle filmu se mi moc líbila.... Nestává se mi často že by mě až tak film posadil na zadek... seděla jsem jak přišitá a měla jsem velke nervy, měla sem co dělat abych zustala sedět... opravdu hrozně se mi to líbilo... dokázala bych se na něj podívat znovu a znovu... PERFEKT ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Pri vysvetľovaní svojej postavy Lopez uviedla, že Claire sa cítila "bezcenná" po tom, čo ju manžel podviedol, a že: "Ľudia to dokážu pochopiť. Môžu pochopiť, že v takom momente urobia chybu." (Arsenal83)
  • Britská verzia je skrátená presne o 2 sekundy. Scéna s vypichnutím oka je len na DVD. (Arsenal83)

Reklama

Reklama