Reklama

Reklama

Marvel One-Shot: All Hail the King

Novinář Jackson Norris přichází do vězení, aby natočil dokument o Trevoru "Mandarin" Slatterym, který je vězeňskou celebritou. Celá událost však nabere zcela jiné obrátky poté, co se ukáže, že Jackson Norris vlastně novinář vůbec není... (gogos)

Recenze (72)

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Vousatý plešoun Ben Kingsley co měl zahrát neherce a chlapa s pořádným respektem se svým metrem šedesát? No tak to se asi moc nepovedlo. Nevím, jestli mě to mělo zaujmout něčím jiným, ale jestli je tohle čistě Marvelovská práce, tak si u mě Marvel vysloužil další minus do vyrovnaného souboje kladů a záporů. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Kingsley si roli vyčpělého herce Mandarína musí totálně užívat, protože z něj sálá až do nebe volající pozitivní energie a to i přesto, že je vlastně zavřen ve vězení. Pohled na jeho (bohužel) neúspěšný seriál z jeho "mládí" dokáže pobavit a zakončení příslibem nějaké pořádné akce působí jako krásná tečka. Jen škoda, že to hlavně asi z důvodu omezených financí museli takhle utnout. Každopádně filmík pobaví, pár věcí se i dozvíte a přesně to je jeho účel. Marvel holt boduje nejen na stříbrném platně a na televizních obrazovkách, ale už i na poli příjemných kraťasů. 75% ()

Reklama

BaronMartin 

všechny recenze uživatele

Poslední pátý kraťas ze série Marvel One-Shot, tentokrát All Hail the King. A opět to není špatné. Příběh tu teda skoro není, spíš jde o konverzaci Trevora Slatteryho a Jacksona Norrise, ale celé je to takové zábavné a poutavé. Když už jsem zmínil ty vtipy, těch je občas až moc a kazí celkovou atmosféru, ale to hádám k postavě Trevora prostě patří. Navíc se nám tu odhalí pravý Mandarin a nastíní se nám budoucnost MCU a to je dost fajn. A cameo Sama Rockwella a jeho Justina Hammera potěšilo :D Hodnocení: 70% ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd pro kraťas je hlavně nejvyšší hodnocení pro jednoho z nejlepších herců současnosti. Navíc Trevor je ve filmografii ctihodného Bena celkem neobvyklou střelenou postavou, ale právě díky tomu předvádí Kingsley přesně ty herecké polohy, které u něj tak často nevídáme a to je dobré jak pro film tak pro publikum. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Nejlepší One - Shot, kterému by vůbec neuškodilo, kdyby to One - Shot nebyl. Famózní a geniální Ben Kingsley konečně na pořádném prostoru, který tady má jen pro sebe, výtečný scénář, parádní hlášky, napojení na MCU i parádní cameo Sama Rockwella. Je tady prostě všechno. Opět se dokazuje, že vězeňské filmy jsou nejlepší. Škoda, že je tenhle tak krátký. Kdybych měl doporučit jeden jediný One - Shot, který by jste měli vidět, byl by to právě tenhle. Ben Kingsley se svým mocným hlasem překonává i Coulsona na pumpě 100%. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Jméno seriálu Caged Heat, ve kterém měl Slattery (Ben Kingsley) hrát, byl ve skutečnosti pracovní název snímku Iron Man 3 (2013). (MatyM)
  • Na konci filmu se na scéně objeví Sam Rockwell jako Justin Hammer, padouch z filmu Iron Man 2 (2010). Ten je umístěn ve stejném vězení jako Trevor "Mandarin" Slattery (Ben Kingsley). (gogos)

Reklama

Reklama